Metacade kondigt samenwerking aan met Metastudio. Zou dit van MCADE de beste opties voor investeren in crypto kunnen maken voor Q2, 2023?

Gloednieuwe crypto projecten kunnen in vroege stadia grote winsten opleveren, aangezien beleggers op zoek gaan naar de meest veelbelovende opkomende coins. Een van de beste crypto’s om in deze vroege stadia in te investeren, zou Metacade (MCADE) kunnen zijn, dat een enorm online gaming platform combineert met een aantal belangrijke verdienmogelijkheden voor zijn gebruikers.

Play-to-earn (P2E) gaming zal naar verwachting een revolutie teweegbrengen in de bredere gaming industrie, omdat het enkele unieke functies biedt die alleen mogelijk zijn met blockchain technologie. Metacade is een gloednieuw blockchain gaming platform en na een enorm succesvolle token presale lijkt het nu een van de beste opties voor het investeren in crypto.

Het net gelanceerde Metacade zou een van de beste crypto’s kunnen zijn om in 2023 in te investeren

Metacade was de afgelopen maanden een van de beste crypto’s om in te investeren nadat het presale evenement in totaal $16,4 miljoen opbracht, waarbij iedere fase volledig uitverkocht werd. De prijs van MCADE steeg van $0,008 naar $0,02 in de loop van de presale en is nu gelanceerd op zowel UniSwap als Bitmart.

Het Metacade project brengt play-to-earn mogelijkheden in een uitgestrekte metaverse arcade, waardoor liefhebbers van online gaming beloningen in de vorm van crypto kunnen verdienen terwijl ze de levels doorlopen van enkele van de meest opwindende arcade games die op de blockchain te vinden zijn.

Als een van de beste crypto’s om nu in te investeren, is Metacade gemarkeerd als een enorm potentieel voor de toekomst. Het platform combineert verschillende unieke verdienmogelijkheden voor online gaming, evenals een reeks DeFi-services voor beleggers op de lange termijn.

Kan MCADE een waarde van $1 bereiken in 2023?

Experts voorspellen grote winsten ten opzichte van de vroege stadia van Metacade. De nieuw gelanceerde cryptocurrency is een utility-token voor de metaverse arcade. Gecombineerd met deflatoire tokenomics, maakt dit het op dit moment een van de beste crypto’s om in te investeren.

Tegen het einde van 2023 zal MCADE naar verwachting richting het prijsniveau van $1 gaan. Als een van de beste crypto’s om nu in te investeren voor online gaming op de blockchain, zou het de komende maanden en jaren een indrukwekkende prijsactie kunnen zien.

Wat is Metacade?

Metacade combineert de beste elementen van online gamen met play-to-earn mechanismen, waardoor gebruikers inkomsten in de vorm van crypto kunnen verdienen tijdens het spelen van hun favoriete arcade games. Het wordt in de loop van de tijd de grootste metaverse arcade en biedt een uitgebreide selectie van verschillende P2E-titels, allemaal op één virtuele locatie.

Het project wil tevens een centraal knooppunt worden voor de blockchain community. Het platform zal de thuisbasis zijn van verschillende innovatieve verdienmogelijkheden die crypto inkomsten verder brengen dan het online gaming gedeelte van het platform, wat waarschijnlijk zowel investeerders, ondernemers als gamers zal aanspreken.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token wordt gebruikt voor beloningen in de online speelhal. Daarnaast kan het token worden ingezet om een passief rendement te behalen als langetermijninvestering en kan het worden gebruikt om te stemmen in bestuursvoorstellen die door het project worden vrijgegeven.

De play-to-earn functies van Metacade zijn beschikbaar in elke titel die op het platform te vinden is. Er kan ook competitief worden gespeeld, aangezien het compete-to-earn mechanisme spelers in staat stelt om het tegen elkaar op te nemen om kans te maken op grote prijzen die in crypto worden betaald.

Een belangrijke reden waarom zovelen MCADE hebben gevonden als een van de beste crypto’s om nu in te investeren, is de create-to-earn functie. Dit beloont alle makers van content met MCADE-tokens voor bijdragen aan het platform, waaronder het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa en interactie met andere gebruikers.

Metacade zal daarnaast een nieuwe work-to-earn functie introduceren, waarbij enkele van de meest gewilde vacatures in Web3 direct ter plaatse worden geadverteerd. Dit omvat zowel fulltime- als parttime functies. Daarbij biedt work-to-earn unieke kansen, zoals het testen van gloednieuwe arcade games voordat deze officieel worden gelanceerd.

Waarom Metacade de potentie heeft om de wereld van GameFi te veranderen

Metacade wordt een bruisend centrum van play-to-earn-activiteit op de Ethereum blockchain. Als een door de community aangestuurd initiatief stelt het zijn gebruikers in staat om te stemmen over een verscheidenheid aan bestuursvoorstellen en projectontwikkelingen, waaronder het Metagrants programma.

Metagrants zijn ontworpen om blockchain games financiële ondersteuning te bieden tijdens hun vroege ontwikkelingsstadia. Het idee is om ontluikende projecten te helpen uitgroeien tot marktklare platforms, wat helpt om innovatie in blockchain gaming aan te moedigen en een toenemend aantal veelgevraagde arcade games tot stand te brengen.

Is MCADE het waard om te kopen?

De presale van MCADE-tokens was een zeer populair evenement. Aangezien het token nu beschikbaar is op de belangrijkste exchanges voor digitale activa, wordt verwacht dat de vraag in de loop van de tijd zal blijven stijgen. Het zou een toonaangevend project kunnen worden voor online gaming op de blockchain, waardoor het een topkeuze is voor elke beleggingsportefeuille.

MCADE-tokens kunnen momenteel worden gekocht voor de prijs van $0.023 op UniSwap en Bitmart Exchange.

Meer informatie over het kopen van Metacade vind je hier.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders