Nederlandse investeerders crashen server tijdens poging om laatste Bitcoin Dogs tokens te kopen

Bitcoin Dogs staat in 2024 centraal in de discussie over geld, nadat het officieel werd erkend als de eerste ICO op de Bitcoin base layer. Omdat de presale binnen enkele weken na de lancering een verbazingwekkend bedrag van $9,8m heeft opgeleverd, hoef je er niet aan te twijfelen of dit project echt van de grond zal komen.

Het getalenteerde team achter Bitcoin Dogs is iets werkelijk uitzonderlijks op het spoor door de allereerste ICO op de Bitcoin blockchain te lanceren met een BRC-20 token. En dat zijn niet alleen maar loze marketing praatjes: Bitcoin Dogs is echt baanbrekend.

Nu de baanbrekende ICO lancering op Bitcoin sneller uitverkoopt dan je kunt roepen: “WHO LET THE DOGS OUT?!”, stromen investeerders in Nederland razendsnel toe om in de laatst overgebleven presale slots te komen voordat deze op 15 maart sluit. Ze willen het zo graag dat ze de server hebben gecrasht om de laatst overgebleven token toewijzingen voor de presale binnen te halen voordat het project van start gaat.

Deze honden kunnen JOUW beste vriend zijn als de ECHTE bull cyclus in 2025 aanbreekt. Je hebt nog niets gezien. Dit is waarom je nu aan boord moet stappen. Het is nu zeker NIET de tijd om thuis te blijven…want de honden gaan eindelijk naar buiten.

Introductie van Bitcoin Dogs: De ICO die Nederland in razernij brengt

Bitcoin Dogs is geen illiquide NFT-zwendel op Ethereum. Zeker niet! Het project is gebouwd op de Godfather van alle crypto: Bitcoin. Bitcoin Dogs gaat waar geen enkel ander project eerder is geweest doordat het zich precies op het kruispunt bevindt van Bitcoin, blockchain gaming, NFT’s en DeFi.

Als trots baasje van je virtuele hondenvriend is het aan jou om je innerlijke hondenfluisteraar te omarmen en deze aan te moedigen zijn volledige potentieel te bereiken. Met je eigen Bitcoin Dog kun je meedoen aan epische PvP races om je vaardigheden te testen, of gewoon lekker te ontspannen en opbrengsten in de vorm van 0DOG tokens oogsten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze game brengt in het tweede kwartaal ook een beperkte serie van 10.000 unieke doggie NFT’s uit. Elke pup zal zeldzame eigenschappen bezitten die van hem een echte blue chip investering kunnen maken. Zoals meerdere topbronnen bevestigen, komt de NFT golf in de komende cyclus op grote schaal terug – en Bitcoin Dogs zal zich op de top van die golf bevinden wanneer deze arriveert. 

Nu de Bitcoin halving klaar is om in 2025 een mega bullrun te veroorzaken, zullen deze korrelige puppy’s zeker in waarde stijgen.

Bitcoin Dogs is een rage in Nederland

Bitcoin Dogs treedt in de voetsporen van Ordinals, dat is geëvolueerd van louter een proof-of-concept naar een robuust DeFi ecosysteem met een totale vergrendelde waarde van $2,36 miljard nadat Bitcoin de intraday hoogtepunten van $64.000 had doorbroken.

De komst van de BRC-20 token standaard heeft geleid tot een golf van ontwikkelingsactiviteiten op de OG Bitcoin base layer, waardoor een soort goudkoorts is ontstaan. ORDI, SATS en MultiBit behoren tot de eerste leiders van een opkomende maar lucratieve niche die in iets meer dan een jaar is gegroeid van $0 naar $3,3 miljard.

Wat NFT’s op het Bitcoin netwerk betreft, zijn er Ordinals, die sinds hun lancering in totaal meer dan $2 miljard aan omzet hebben behaald. Er is voor alles een primeur – en op het gebied van de BRC-20 presale lanceringen is Bitcoin Dogs aantoonbaar de eerste ICO op Bitcoin, waardoor het het pioniersvoordeel heeft dat de weg zou kunnen bereiden voor een ICO-rage op de OG blockchain. Investeerders in Nederland doen mee aan de actie voordat de deur sluit: begrijp de hint en zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Beleggers wereldwijd staan hoog in het vaandel bij Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs heeft in een paar weken tijd al een enorm bedrag van $9,8m opgehaald. Combineer dat met het trending sociale volume, zoals blijkt uit het officiële X/Twitter account dat meer dan 110.000 volgers heeft en de groeiende Telegram community van meer dan 20.000 leden, Bitcoin Dogs heeft een serieus potentieel om de maan te bereiken. We hebben het over een stijging van 50x tot 100x – en meer.

Het native token, 0DOG, heeft ervoor gezorgd dat investeerders een plek in de presale zochten na de lancering tegen een ongelooflijk gereduceerde prijs van slechts $0,015. Vanaf week 4 zijn de prijzen van 0DOG met 169.33% gestegen naar $0,0404

Maak deel uit van de geschiedenis met Bitcoin Dogs

Door de geschiedenis van crypto heen winnen de first movers altijd. Dat geldt ook voor beleggers die snel handelen. Nu Bitcoin Dogs op het punt staat de mogelijkheden van niet alleen het BRC-20 format te herdefiniëren – om nog maar te zwijgen van het hele ecosysteem van Bitcoin – zouden degenen die investeren in de presale in 2024 en daarna parabolische winsten kunnen behalen. Oh, en hadden we al gezegd dat verwijzers een beloning van 5% krijgen, om nog maar te zwijgen van de kans om de Doggfather zelf in het echt te ontmoeten en te begroeten? It’s on like neckbone, sucka. 

De tijd tikt vóór het einde van de presale op 15 maart. Bitcoin Dogs biedt een unieke kans om vroeg in een project in te stappen dat vrijwel geprogrammeerd is om stratosferische hoogten te bereiken zodra de Bitcoin halving de goddelijke bullmarkt van 2025 inluidt. Doe vandaag nog mee aan de Bitcoin Dogs presale.

Klik door om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *