Nieuwe crypto Memeinator is ingesteld om concurrerende meme coins te verpletteren

Het is nauwelijks een geheim dat meme coins de schijnwerpers hebben gestolen op de huidige markt voor crypto. Ze sinds 2020 vanuit vrijwel totale onbekendheid uitgegroeid tot een steunpilaar in de wallet van veel beleggers die investeren in crypto.

Hoewel het idee van meme coins ooit voor opgetrokken wenkbrauwen zou hebben gezorgd, zijn ze nu echt geen lachertje meer. CoinMarketCap vermeldt op het moment van schrijven alleen al meer dan 570 meme coins, waardoor het een van de grootste categorieën op de site is. Ondertussen meldt Dune dat het cumulatieve handelsvolume voor deze virale sensaties sinds begin 2021 omhooggeschoten is naar meer dan $36 miljard.

Het probleem is dat veel beleggers niet weten waar ze moeten zoeken. Pepe? Shiba Inu? Wojak? HarryPotterObamaSonic10Inu? De markt is verzadigd.

Nu is er een nieuwe crypto genaamd Memeinator, de scheidsrechter van meme coins. Geïnspireerd door de actiefilm Terminator uit de jaren 90, heeft Memeinator een gerichte missie: het zoeken en vernietigen van meme coins die de aandacht van de markt niet waard zijn. Dit alles met als doel een marktkapitalisatie van maar liefst $1 miljard te bereiken. Hoe? Door gebruik te maken van geavanceerde AI technologie van bijvoorbeeld OpenAI om zwakke concurrenten uit te roeien.

Wees voorbereid: de langverwachte presale van Memeinator staat gepland voor 27 september. Memeinator ontwikkelt zich in hoog tempo tot de beste optie voor het investeren in crypto in 2023. Het zal de markt voor meme coins domineren, ondersteund door een krachtig merk en een verzetsbeweging die nog nooit eerder in de Web3 ruimte is gezien. Blijf op de hoogte en ontdek precies hoe Memeinator een toekomst creëert waarin zwakke memes geen schijn van kans maken.

Wat is Memeinator?

Net als de creaties van Skynet is Memeinator voor één ding geprogrammeerd: totale overheersing. Met behulp van een dodelijke combinatie van onberispelijke branding en krachtige AI technologie bouwt dit project een verzetsbeweging aan de basis op. In eerste instantie zal het vanuit de donkere hoeken van de wereld van crypto opborrelen en een buzz creëren in communities voor meme coins, forums en subreddits – het zal aan kracht winnen, maar onder de radar blijven terwijl het zijn vijandige overname beraamt.

Het stappenplan van Memeinator schetst dit plan duidelijk. In eerste instantie zal het een stevige basis leggen door het opstarten van de grond door een legioen marketeers in te zetten om de boodschap te verspreiden en de community te laten groeien. Nu het MMTR token is gelanceerd en de beursnoteringen zijn beveiligd, zal Memeinator in overdrive gaan en de Memescanner lanceren. Net als een echte Terminator zal deze tool systematisch zwakke memes uit het crypto ecosysteem identificeren en elimineren.

Dit alles zal de nieuwe crypto van Memeinator naar het uiteindelijke doel stuwen: een marktkapitalisatie van maar liefst $1 miljard.

Als knipoog naar de Dag des Oordeels begon op 29 augustus het aftellen van 29 dagen voor de uit 29 fasen bestaande Memeinator presale. De presale begint op 27 september, met een startprijs van $0,01 per token. Tegen de tijd dat de presale eindigt, zal MMTR $0,049 waard zijn, een verbazingwekkende 390% meer dan de oorspronkelijke prijs.

Alsof onbetwiste dominantie nog niet genoeg is, lanceert Memeinator ook de exclusieve game Meme Warfare. Een shoot-em-up, waarin de chaos van de strijd wordt gecombineerd met de absurditeit van de meme cultuur. Deze game, een speeltuin voor chaos, laat spelers de Memeinator belichamen in een reeks intense, met humor doordrenkte botsingen tegen rivaliserende memes. Wees gewaarschuwd: alleen de beste zullen overleven.

Klaar om meer te weten te komen? Je kunt je aanmelden om het laatste nieuws en informatie over de presale te ontvangen op de website van Memeinator.

Wat maakt de Memeinator een van de populairste nieuwe crypto’s?

Het is de unieke strategie van Memeinator die het echt onderscheidt als een van de populairste nieuwe crypto’s op de markt. Om te beginnen bevindt het zich in de positie om een breed scala aan investeerders aan te trekken, van liefhebbers van actiefilms en ontevreden meme coinhandelaren tot risiconemers en speculatieve investeerders die wedden op de belofte van Memeinator van totale overheersing van de markt.

Maar het is meer dan alleen slimme marketing. Het gebruik van geavanceerde AI technologie door Memeinator om zwakke memes op te sporen die op de rand van de afgrond staan, is anders dan alles wat de markt eerder heeft gezien. Gecombineerd met een toegewijde community die stemt over welke meme coins moeten worden “beëindigd”, voegt het project een democratische dimensie toe aan een verder meedogenloze missie van meme uitroeiing.

Interessant genoeg zijn de inzichten verzameld door de Memescanner niet alleen bedoeld voor marktstrategie, maar voeden ze ook het thema van het Memeinator spel. Informatie verzameld over rivaliserende meme coins wordt meegenomen in de dynamische gameplay, informeert hoe ze in de game verschijnen, handelen en presteren en biedt een extra laag van betrokkenheid en realisme.

De vooruitstrevende tokenomics van Memeinator zullen ook veel aandacht trekken. De MMTR is gebouwd voor duurzaamheid en groei en is deflatoir; driemaandelijkse tokenburns beperken het aanbod en ondersteunen de waarde ervan op de lange termijn. Beleggers kunnen ook uitkijken naar genereuze staking beloningen, waarbij hoge jaarlijkse rendementen worden verwacht. Als bewijs van de agressieve houding van het project wordt een flinke 15% van het tokenaanbod uitsluitend toegewezen aan marketing en lanceringen op exchanges.

De beste optie voor investeren in crypto in 2023? Het zou de presale van Memeinator kunnen zijn

Als er ooit een tijd was om het moment te grijpen, dan is het nu. Memeinator zal een einde maken aan de parade van teleurstellende meme coins die investeerders teleurstellen en geen inherente utility hebben.

Memeinator combineert de nostalgie van actiefilms uit de jaren 90 met de allernieuwste AI technologie en een opwindend Meme Warfare game. Het is voorbestemd om de fundamenten van het universum van meme coins te doen schudden. Het is meer dan een coin; het is een verzetsbeweging.

Het aftellen is officieel begonnen. Markeer 27 september op de kalender: de dag des oordeels voor alle meme coins.

Maar zorg ervoor dat je snel handelt. Memeinator zou in 2023 snel de optie om te investeren in crypto kunnen worden. Dankzij de agressieve marketing zullen tokens naar verwachting snel uitverkocht zijn, waarbij vroege investeerders hun investering mogelijk met meer dan 390% zullen zien stijgen tegen het einde van de presale. Verzeker je vandaag nog van een plek bij het verzet; in de wereld van de Meminator overleven alleen degenen die zijn voorbereid.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van MMTR tokens.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders