Seminar: Bescherm uw toekomst

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de wereld werd geconfronteerd met de meest ingrijpende crisis sinds de depressie van de vorige eeuw. Nederland leek lange tijd relatief ongeschonden door de crisis te komen maar dat bleek slechts schijn. Banken zijn genationaliseerd terwijl beleggers grote verliezen lijden op hun financiële producten. Beloofde veiligheid blijkt slechts een loze reclamekreet. De staatsschuld loopt op, pensioenen blijken niet zeker en Cyprus heeft ons geleerd dat ook spaargeld kan worden aangetast. Is uw spaargeld wel veilig? Kunt u straks genieten van uw pensioen?

Met andere woorden, hoe staat het met uw financiële toekomst?

Sprekers
Gert Jochems heeft langjarige ervaring in de financiële dienstverlening en heeft bij de AFM meegewerkt aan de opbouw van het toezicht op een aantal aspecten van de financiële dienstverlening. In 2006 richtte Gert Jochems Financial Markets Conduct op, een professionele dienstverlener op het terrein van compliance en integriteitsvraagstukken. Daarnaast was Gert Jochems twee jaar voorzitter van de werkgroep ethiek en integriteit voor de vereniging van beleggingsprofesionnals.

Dr. Cor Wijtvliet is onafhankelijk adviseur en expert voor Crash-Investor, een wekelijkse nieuwsbrief met diepte-analyses en een modelportefeuille. Tevens is Cor Wijtvliet auteur van Wijtvliets Investment Insider. Cor Wijtvliet is een zeer gerespecteerd, onafhankelijk analist die al 30 jaar succesvol actief is als analist, onderzoeker en adviseur.

Sebo Eelkman Rooda is directeur van ER Capital NV, een Rotterdamse vermogensbeheerder. ER Capital is specialist op het gebied van traditioneel vermogensbeheer en houdt zich daarnaast bezig met het investeren in commercieel vastgoed en top MKB bedrijven (minimaal 50 werknemers). Voordat Sebo ER Capital oprichtte in 2007, was hij directeur / mede oprichter van Renpart Group of Companies.

Jaap Raijmans is specialist in de edelmetaalmarkt. Hij is de oprichter van Goudstandaard BV, de eerste edelmetaalaanbieder met AFM vergunning. Tevens is hij auteur van het boek ‘Beleggen in zilver’’.

Agenda
Groningen
3 oktober
Societeit de Poll

Laren
17 oktober
Café t’ Bonte Paard

Eindhoven
31 oktober

Amsterdam 14 november

Hier vind u meer informatie.

U kunt zich inschrijven door te mailen naar [email protected] of het volgende formulier in te vullen.

Seminar poster

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders