Shiba Memu presale passeert de $2 miljoen! Je hebt nog 50 dagen om te investeren in deze door AI aangedreven meme coin

De crypto presale van Shiba Memu heeft zojuist de grens van $2 miljoen overschreden en staat momenteel op het indrukwekkende bedrag van $2,6m. Dit is een enorme overwinning voor het door de community geleide meme coin project, dat grootse visies heeft voor een toekomst waarin meme coins zonder utility weinig meer zullen zijn dan een hype uit een ver verleden.

Het native token van Shiba Memu, SHMU, heeft zijn eerste listing op een crypto exchange al aangekondigd. Het wordt in november, nadat de presale is afgelopen, gelanceerd op de Bitmart exchange.

Tot die tijd zal SHMU tijdens de presale elke dag in waarde stijgen, van de huidige prijs van $0,026650 tot $0,0379. SHMU maakt gebruik van een uniek prijsstijgingsmechanisme dat echte opwinding genereert onder de crypto community. Verwacht wordt dat de SHMU raket tijdens de volgende bullmarkt rechtstreeks naar de sterren zal schieten.

Wat is Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu is een gloednieuwe meme coin met opwindende voordelen voor de community van ‘hodlers’. Het maakt gebruik van een kunstmatige intelligentie protocol dat het project automatisch overal op internet promoot. Dit AI systeem maakt gebruik van machine learning om steeds effectiever te worden naarmate de tijd verstrijkt, wat velen ertoe heeft gebracht te geloven dat Shiba Memu de beste crypto zou kunnen zijn om in te investeren tijdens de vroege fasen van de presale.

De marketingtrucs van Shiba Memu omvatten het uitvoeren van eigen PR-campagnes, het beïnvloeden van gebruikers op sociale media platforms en het rechtstreeks spreken met leden uit de community op online forums voor crypto. Shiba Memu is zijn eigen marketingmanager en creëert zeer effectieve campagnes die zijn gemodelleerd naar de successen van digitale bedrijven van over de hele wereld.

Natuurlijke taalverwerking (NLP) wordt gebruikt om het internet discours te volgen en de huidige toestand van de crypto markten te evalueren. Als er sprake is van een bearish trend en een laag sentiment onder beleggers, zal Shiba Memu zijn marketingstrategieën hierop afstemmen. Als er sprake is van bullish prijsactie en mensen uitzinnig raken, zal Shiba Memu reageren en de marketing opvoeren om nog meer hype te genereren.

Meme coins hebben zelden zo’n responsieve communicatiestrategie, laat staan daadwerkelijke utility. Shiba Memu heeft beide in grote hoeveelheden en zou daardoor beter kunnen presteren dan alle andere meme coins. Hierdoor kan het zich plaatsen in de lijst met beste meme coins om in te investeren. Met dat in gedachten is het geen verrassing dat het een van de beste presales van 2023 zou kunnen zijn.

Hoe werkt Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu ondersteunt een speciaal AI dashboard waarmee de community rechtstreeks met de cyberpuppy kan communiceren. Gebruikers kunnen vragen stellen, suggesties doen en gedetailleerde antwoorden krijgen op vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen. De chatbot van Shiba Memu biedt een echte meerwaarde voor de community van meme coins en zou de vraag in de loop van de tijd kunnen helpen stimuleren.

SHMU tokens kunnen ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot staking diensten via het Shiba Memu platform. Alle investeerders zullen SHMU kunnen staken en zo een passief inkomen kunnen verdienen via een jaarlijkse opbrengst die een genereus rendement oplevert.

Bovendien zal het geautomatiseerde marketing protocol van Shiba Memu op zichzelf nieuwe mogelijkheden voor meme coinmarketing ontsluiten. De meeste crypto’s zijn afhankelijk van mond-tot-mondreclame en worden doorgaans gepromoot door de eerste belanghebbenden via influencers op sociale media.

Shiba Memu doet de dingen anders. Het zal in de beginfase een groter bereik hebben dan welke vergelijkbare meme coin dan ook. Hierdoor kan Shiba Memu het project op internet promoten met een speciaal gebouwd AI protocol dat in de loop van de tijd steeds effectiever wordt.

Zal Shiba Memu (SHMU) de $1,50 bereiken in 2025?

Shiba Memu heeft in slechts 10 weken al $2,6m opgehaald sinds de presale voor het eerst werd gelanceerd. Het was zonder twijfel een van de best presterende crypto presales van 2023 in zo’n kort tijdsbestek. Dit zou het torenhoge toekomstige potentieel kunnen weerspiegelen en veel momentum winnen op weg naar de eerste notering op crypto exchanges in november.

Zodra SHMU op de Bitmart exchange is genoteerd, voorspellen experts explosieve prijsacties. Het koersdoel van Shiba Memu voor de volgende crypto bullmarkt is 50x hoger dan het uiteindelijke presale prijsniveau, waar SHMU tegen 31 oktober 2023 zal stijgen van $0,026650 naar $0,0379. Dit betekent dat Shiba Memu de komende 12 tot 18 maanden het potentieel heeft om naar $2 te stijgen.

Is Shiba Memu (SHMU) het waard om in te investeren?

Shiba Memu is een meme coin die het potentieel heeft om de onbetwiste koning van de wereld van crypto te worden. De zeer ontwrichtende AI technologie van SHMU zou het de komende maanden en jaren naar grote hoogten kunnen leiden en de staarten van investeerders kwispelen nu al dankzij het dagelijkse prijsstijgingsmechanisme van de presale.

Het is belangrijk voor vroege supporters van SHMU om te onthouden dat de presale slechts doorgaat tot de laatste dag van oktober, waarna het token op de Bitmart exchange zal worden vermeld. Dit betekent dat er slechts een beperkte tijd is om SHMU tegen gereduceerde prijzen te kopen voordat het token op de vrije markt wordt losgelaten. Daarna zou de hele crypto markt zich kunnen afvragen: “Who let the dog out?” naarmate de automatische marketingcampagnes van Shiba Memu op internet worden gelanceerd.

Meer informatie, waaronder hoe u SHMU kunt kopen, vindt u hier.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders