Slimme beleggers stappen vroeg in! Dit zijn de 5 beste ICO’s voor oktober 2023

Beleggers die slim investeren weten hoe waardevol het is om vroeg in veelbelovende projecten te stappen, maar hoe bepaal je in welke projecten je het beste kunt investeren?

De whitepaper, de applicatie, tokenomics en een geloofwaardig team versterken allemaal de legitimiteit van een ICO. Marktpotentieel en actieve betrokkenheid van de community duiden vaak op goede vooruitzichten voor de groei.

De lijst met de 5 beste ICO’s:

Door zich op deze elementen te concentreren, kan men de ruis doorzoeken om de beste crypto ICO’s en de beste crypto presale mogelijkheden voor oktober 2023 te identificeren en tot deze lijst komen:

 

  1. Shiba Memu (SHMU) – De beste meme coin met toegevoegde AI intelligentie
  2. Chancer (CHANCER) – De beste app voor gokken op de blockchain
  3. AltSignals (ASI) – De beste app op de markt voor trading signals
  4. Metacade (MCADE) – De beste Web3 ruimte voor gamers en gaming liefhebbers
  5. Rhonix (RNXT) – Het beste layer-1 dApp ontwikkelplatform

1 – Shiba Memu: Zelfmarketing met behulp van AI en opwinding voor de presale

Met een verlengde presale die nog eens 60 dagen loopt, is Shiba Memu een opvallende concurrent op de markt voor meme coins die slimme beleggers niet over het hoofd willen zien. Wat onderscheidt dit ICO token? Shiba Memu is de eerste – en de enige – coin die AI gebruikt om zichzelf op de markt te brengen! Deze door AI gestuurde aanpak maakt realtime aanpassing aan markttrends mogelijk, waardoor duurzame aandacht en waarde op de lange termijn worden gegarandeerd. Bovendien is het project zeer betrokken bij de betrokkenheid van de community en biedt het functies zoals staken om de community inspraak te geven in de toekomst.

 

Dagelijkse prijsstijgingen maken tijdig investeren tot een no-brainer, omdat vroege investeringen maximale winst opleveren. De presale is gestart met een prijs van $0,011125 en de prijs zal stijgen met dagelijkse verhogingen, wat een potentiële ROI oplevert die niet te missen is.

Maar de opwinding rond deze ico crypto houdt niet op bij de presale. Shiba Memu maakt zich ook op voor een lancering op BitMart, wat een nieuwe laag van geloofwaardigheid en marktblootstelling toevoegt. Deze dubbele aanpak creëert een overtuigend beleggingsverhaal dat is bedoeld om de winsten te vergaren. Het momentum valt niet te ontkennen: er is al meer dan $2,2 miljoen opgehaald in de presale. Mis niets van wat een van de beste crypto ICO’s van oktober 2023 zou kunnen zijn.

 

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2 – Chancer: Wedden op de beste crypto ICO’s van oktober

Chancer valt op als een van de beste crypto ICO’s voor oktober 2023 als online app voor gokken. Chancer onderscheidt zich van de massa als de eerste app waarmee gebruikers hun eigen weddenschappen en kansen kunnen instellen en hun strategieën kunnen delen via het geïntegreerde sociale deelmechanisme dat rechtstreeks in het platform is gecodeerd. Bij Chancer is alles een gok en de enige beperking is de verbeeldingskracht van de gebruiker.

Dit is niet zomaar een ICO project; het is een paradigmaverschuiving in de manier waarop mensen omgaan met digitale middelen.

 

Chancer kondigde een lancering op BitMart aan, waarmee een extra laag geloofwaardigheid en toegankelijkheid werd toegevoegd aan dit toch al veelbelovende project. En voor degenen die snel handelen, is er een weggeefactie van $100.000 in het verschiet, waardoor dit een van de beste crypto presales is om aan mee te doen.

In een markt die overspoeld wordt met ICO coins, biedt Chancer een unieke mix van innovatie, potentieel voor hoge rendementen en onmiddellijke prikkels. Mis de kans niet om een crypto portfolio te diversifiëren en te stimuleren met deze baanbrekende kans om in contact te komen met een van de grootste marktsectoren – online weddenschappen – ter wereld.

 

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3 – AltSignals: Wijzen op enorme rendementen bij investeringen in AI

Altsignals is sinds 2017 de leider op het gebied van marktanalyse en de best beoordeelde marktindicatorservice. Nu streeft AltSignals ernaar om de toch al benijdenswaardige nauwkeurigheid van de trading calls nog hoger te brengen met hun nieuwe ActualizeAI platform. En ze gebruiken de presale van ASI om deze ontwikkeling te financieren, waardoor investeerders de kans krijgen om deel uit te maken van een baanbrekend systeem.

 

Met een presale al in de tweede fase en meer dan 59% aan verkochte tokens, haalt dit ICO project om de juiste redenen de krantenkoppen. Wat maakt dit een van de beste crypto ICO’s voor oktober?

Ten eerste is de ASI tokenpresale een ticket naar de toekomst van door AI gestuurde crypto- en derivatenhandel. De presale is bedoeld om ActualizeAI te financieren, een ecosysteem dat een revolutie teweeg zal brengen in handelsalgoritmen en risicobeheer. Dit maakt het ASI token een van de beste crypto presales voor diegenen die deel willen uitmaken van iets transformatiefs.

Ten tweede zijn de tokenomics zorgvuldig ontworpen om betrokkenheid van de community te belonen. Verschillende pakketten bieden exclusieve toegang tot AI tools, waardoor deze presale een lucratieve kans is voor beginnende en doorgewinterde beleggers.

 

In wezen biedt de $ASI token presale van AltSignals een ongeëvenaard investeringsperspectief. Met een sterke roadmap en een focus op AI innovatie valt deze ICO op tussen de beste crypto ICO’s voor oktober 2023.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4 – Metacade: De ultieme Web3-arcade voor gamers en investeerders

Metacade is een spannend project dat gaming in arcadestijl naar de blockchain brengt. Het Metacade platform is gespecialiseerd in GameFi, waardoor gamers beloningen kunnen verdienen in de vorm van de eigen MCADE tokens door middel van play-to-earn mogelijkheden, community stemmen over financiering voor games en deelname aan exclusieve toernooien.

Metacade is technisch gezien niet langer een ICO project, maar staat nog steeds op deze lijst omdat het nieuw is op de markt en klaar is om te groeien. Metacade zorgt voor een revolutie in de online gaming en crypto ruimtes. Metacade is een op Web3 gebaseerde ruimte waarin de community centraal staat en is ontworpen voor gamers en crypto enthousiastelingen. Het heeft tot doel een dynamische virtuele speeltuin te creëren waar gebruikers games kunnen spelen, kunnen deelnemen aan toernooien en zelfs beloningen kunnen verdienen in de vorm van het native MCADE token.

Het platform is er trots op een zichzelf onderhoudende, inkomstengenerende community te zijn. Met meerdere inkomstenstromen zoals advertenties, toernooien en vacatures is Metacade klaar voor succes op de lange termijn.

Met een transparant stappenplan en een focus op veiligheid en beveiliging, inclusief een audit door CertiK, is Metacade een veelbelovende kandidaat onder de beste crypto ICO’s en presale in oktober.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5 – Rhonix: Een schaalbare layer 1-runtime

Rhonix ontwricht het landschap van gedecentraliseerde applicaties (dApp). Als een van de beste crypto ICO’s en presale voor oktober 2023 is Rhonix ontworpen om de schaalbaarheidsproblemen op te lossen waar platforms als Ethereum en Bitcoin last van hebben. Gebouwd op baanbrekend onderzoek op het gebied van reflectieve calculus van hogere orde, schaalt Rhonix lineair naarmate er nieuwe nodes worden toegevoegd, waardoor het een van de beste crypto presales is.

Het platform gaat niet alleen over transacties, maar over het creëren van een robuust ecosysteem voor dApps. Met zijn leiderloze proof-of-stake architectuur garandeert Rhonix geen enkel storingspunt, waardoor het een echt gedecentraliseerde technologie is. Het platform biedt goedkope transacties en finaliteit, functies die cruciaal zijn voor het succes van elke dApp.

 

Het RNXT token, dat wordt gebruikt voor computationele toegang en inzet in het netwerk van Rhonix, moet nog worden geprijsd, maar de buzz is voelbaar.

Tot slot

oktober 2023 wordt een cruciale maand voor beleggers die investeren in crypto, met een verscheidenheid aan veelbelovende ICO’s en presales. Van de door AI gestuurde marketing van Shiba Memu tot het gedecentraliseerde platform voor gokken van Chancer: de opties zijn zowel innovatief als divers. AltSignals wil een revolutie teweegbrengen in de AI handel, terwijl Metacade een Web3-speeltuin voor gamers biedt. Rhonix daarentegen pakt schaalbaarheidsproblemen in het dApp ecosysteem aan. Elk project biedt unieke kansen voor zowel beginnende als doorgewinterde investeerders, waardoor dit een cruciaal moment is om te diversifiëren en te investeren in baanbrekende technologieën. Mis de kans niet om vroeg in te stappen en aanzienlijke beloningen te ontvangen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders