Top 3 beste Crypto kaarten om te gebruiken voor dagelijks gebruik

De wereld van digitale valuta neemt steeds toe aan populariteit. Het is allemaal begonnen met Bitcoin waarna er nu enkele ontwikkelingen erbij zijn komen kijken. Een van de ontwikkelingen van de tijd is de crypto creditcard. In deze blog zullen we toelichten wat een crypto creditcard is en de top 3 crypto creditcards aan u voorhouden. 

Wat is crypto creditcard? 

Alvorens we ingaan op welke de top 3 cryprocrditcards zijn willen we eerst belichten wat een crypto creditcard is. Het is eigenlijk hetzelfde als een gewone creditcard. Het groot verschillen tussen deze twee is dat je met een gewone creditcard in lokale valuta betaald. Met een crypto creditcard betaal je met cryptocurrency. Het leuke hierbij is dat de winkelier of ontvanger in de plaats van cryptocurrency Euro’s of Dollars zal ontvangen.  

Coinbase  

Op de website cryptocreditcard.nl zijn er enkel crypto creditcards te bezichtigen. De eerste crypto creditcard waar we het over zullen hebben is die van het platform Coinbase. Je zal je eerst moeten inschrijven bij Coinbase, waarna je de betaalmethode selecteert. Je voegt dan de kaart toe met de daarbij behorende kaartgegevens. Om betalingen te doen moet je ook in het bezit zijn van Bitcoins. Deze worden geplaatst in de wallet. U ontvangt 3,75 procent van de totale transactie. 

Bitstamp 

Ook Bitstamp stelt gebruikers in staat om crypto creditcards te maken. Hier moet je je ook inschrijven bij Bitstamp. Daarna aangeven welke betaalmethode je wenst te gebruiken. De creditcard wordt toegevoegd met erbij de kaartgegevens. Nadat de gebruiker Bitcoins koopt wordt het in de wallet geplaatst.  

Coinhouse 

Elk crypto creditcard wordt ondersteund door Visa en Mastercard. Bij Coinhouse ontvang je 6-10 procent van de totale transactie. Net zoals de voorgaande creditcards moet je aanmelden en jezelf legitimeren, waarbij je de kaart toevoegt en Bitcoins koopt om betalingen te kunnen doen. Hebt u nog geen crypto creditcard? Maak vandaag een keus.  

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo