Uw unieke kans om een betere belegger te worden

Iedere belegger droomt ervan om de nieuwe Warren Buffett te worden. Uiteraard komt succes op de beurs niet aanwaaien. Met de nieuwe campagne speelt LYNX in op de hamvraag van elke belegger: Hoe word ik een betere belegger?

Beleggersbox-mail-lk
Omdat LYNX het succes van de klanten voorop heeft staan, bieden ze u de unieke kans om een betere belegger te worden. Bij het openen van een nieuwe rekening ontvangt u de LYNX BeleggersBox boordevol relevante beleggersitems. Daarnaast ontvangt u € 500 transactietegoed.

Open vóór 21 juni een rekening en ontvang gratis de LYNX BeleggersBox

Wat kunt u van LYNX verwachten?

Educatie

Allereerst bevat de LYNX BeleggersBox een beleggingscursus en een rondleiding op Beursplein 5. De cursus wordt gegeven door de ervaren beleggingsexpert André Brouwers van het Beleggingsinstituut. Met deze cursus wordt u klaargestoomd om succesvol tot de markt toe te treden. Naast een duidelijke uitleg over verschillende producten brengt André u nieuwe technieken bij om te beleggen.

Exclusieve nieuwsbrieven en overige items

Om u verder op weg te helpen ontvangt u wekelijks internationale nieuwsbrieven met concrete tips en handelsstrategieën. Deze zijn zowel op fundamentele als technische analyse gebaseerd. Ook ontvangt u de DVD box met de klassieker Wall Street deel 1 en deel 2, de LYNX stressbal stier en 14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren.

Beleggersboek naar keuze

Daarnaast heeft u de keuze uit vier gerenommeerde beleggersboeken boordevol waardevolle tips die u op een andere manier naar het beleggen laten kijken. Bij u als belegger mogen deze klassiekers niet in uw kast ontbreken. Kom erachter hoe succesvolle beleggers handelen en waar zij voornamelijk op letten.

beleggersbox-email-books

€ 500 transactietegoed

Tot slot ontvangt u € 500 transactietegoed waarmee u gratis kunt handelen om kennis te maken met het bekroonde LYNX Handelsplatform.

Maak nog snel gebruik van dit unieke aanbod.

Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant van LYNX en nemen wij u mee in de wereld van beleggen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders