Bill Clinton over illegale immigranten (1995)

“Overal in ons land maakt men zich terecht zorgen over de grote aantallen illegale immigranten die ons land binnen komen. Ze hebben banen die ook van burgers en legale immigranten hadden kunnen zijn. De publieke voorzieningen die ze gebruiken leggen een last op de belastingbetalers.

Daarom wil onze regering agressiever optreden om de grenzen beter te bewaken, door een record aan nieuwe grensbewakers in te huren, door twee keer zoveel illegale immigranten terug te sturen als ooit tevoren, door illegale arbeid aan te pakken, door sociale uitkeringen voor illegale immigranten te blokkeren.

In de begroting die ik je zal voorleggen proberen we meer te doen om de deportatie van illegale immigranten te bespoedigen die gearresteerd zijn voor criminaliteit en om immigranten in kaart te brengen die illegaal werken.

We zijn een land van immigranten, maar we zijn ook een land van wetten. Het is fout en zelf vernietigend voor een land van immigranten om misbruik van onze immigratiewetten toe te staan, zoals we dat de laatste jaren hebben gezien en we moeten meer doen om dat te stoppen.”

Dacht je dat dit de woorden waren van Donald Trump? Dan heb je het mis. Dit is namelijk wat oud-president Bill Clinton in 1995 zei over illegale immigranten. Democraten of Republikeinen, het maakt blijkbaar niet zoveel uit.


Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders