Video: ECB organiseert paneldiscussie centrale banken

De ECB organiseert vandaag en morgen een bijeenkomst waar de vier belangrijkste centrale banken in de wereld aan deelnemen. Janet Yellen (Federal Reserve), Mario Draghi (ECB), Haruhiko Kuroda (Bank of Japan) en Mark Carney (Bank of England) nemen deel aan een paneldiscussie, waarin ze praten over de monetaire en economische ontwikkelingen van de laatste jaren en hoe centrale banken hun monetaire beleid communiceren. De discussie is live te volgen (en achteraf terug te kijken) via onderstaande video.


Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

2 gedachten over “Video: ECB organiseert paneldiscussie centrale banken

 • 14 november 2017 om 20:36
  Permalink

  Als dat maar uiteindelijk niet uitdraait op een globalistische munt, welke door een mandje van sleutel valuta-s gesteund wordt.

  Beantwoorden
  • 17 november 2017 om 10:09
   Permalink

   Een wereldmunt is niet uit te sluiten, maar ik denk dat we eerder richting een multipolaire wereld gaan met verschillende handelsmunten. Dat betekent denk ik een grotere rol voor de euro, de roebel en de yuan en een kleinere rol voor de Amerikaanse dollar.

   Wat het scenario ook mag zijn, ik denk dat het geen slecht idee is om wat tastbare bezittingen achter de hand te houden, zoals edelmetalen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.