Video: Hidden Secrets of Money (Deel 3)

In het derde deel van Hidden Secrets of Money spreekt Mike Maloney het publiek in Singapore toe over de monetaire crisis waar we in verzeild zijn geraakt. Centraal in zijn verhaal staat de status van de Amerikaanse dollar. Steeds meer landen keren de wereldreservemunt de rug toe en besluiten met elkaar handel te drijven in lokale valuta of in goud. Van alle dollars in circulatie circuleert de meerderheid buiten de Verenigde Staten. Waar moeten al die dollars heen al het buitenland ze niet meer wil gebruiken voor internationale transacties en als men die dollars ook niet meer wil gebruiken als spaarmiddel?

Volgens Mike Maloney kan er geen twijfel over bestaan dat de dollar binnen een aantal jaar wereldreservemunt af is. Dat zal gepaard gaan met een grote transfer van welvaart. Want Mike Maloney benadrukt dat onze welvaart niet zomaar zal verdampen, maar slechts van eigenaar zal wisselen. Iedereen met ‘hard assets’ (en in het bijzonder fysiek goud) zal van deze beweging profiteren. Iedereen die in schuldpapier en andere papieren beleggingen blijft zitten zal slechter uit deze crisis komen.

Hidden Secrets of Money

Hidden Secrets of Money is een nieuwe reeks documentaires die Mike Maloney publiceert om het publiek te informeren over geld en over de rol van goud. Het eerste deel verscheen in februari en het tweede deel werd in augustus online gezet. In dit derde deel komen de meest essentiële elementen aan bod om de omvang van de huidige crisis te kunnen bevatten.

Deze video is absoluut een aanrader!

Goudstandaard seminar

Hoe kunt u uw vermogen beschermen in crisistijd? Goudstandaard organiseert een seminar waarin uw financiële toekomst centraal staat. Is uw spaargeld veilig? En kunt u straks genieten van uw pensioen? U bent welkom op deze seminar, die op verschillende locaties gehouden zal worden. De eerste vindt op 3 oktober plaats in Groningen. Later zal Goudstandaard ook andere locaties bezoeken die wellicht dichter bij u in de buurt zijn. Zo komt het seminar op 17 oktober in Laren en op 31 oktober in Eindhoven.

Lezers van Marketupdate krijgen 50% korting op het entree voor deze seminar! Wilt u meer weten? Klik dan hier.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders