Video: Televisiepresentator over politieke situatie VS

Deze televisiepresentator van MSNBC heeft moeite om zijn frustratie onder controle te houden. Het hele Amerikaanse politieke systeem krijgt er in enkele minuten van langs.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

2 gedachten over “Video: Televisiepresentator over politieke situatie VS

  • Ons Moraal

    Indien u de echte waarheid over ons economisch bestel wilt weten, neem dan een kijkje op deze site alstublieft!
    thezog.WordPress.com wie regelt de economie van Amerika? Zo zijn ze ook steeds meer vertegenwoordigt in Europa (onderaan elke pagina staan de percentages berekend!)

    Graag wil ik u vragen om een pen en papier te pakken, om alle namen op te schrijven van de sprekers in deze documentaire op te schrijven, om te zien wiens godsdienst zij hebben, de propaganda tegen Poetin is zeer sterk aanwezig in deze documentaire.

    The Putin systeem:
    http://www.youtube.com/watch?v=m5Rkom1RpKA

    nu weet u waarom rijker, rijker worden, armere mensen meer belastingen zullen betalen. Mede hierdoor kunt u zich meer gaan verdiepen welke investeringen te maken, verdiep u dus in machtsverhoudingen hoever reikt de macht, is Goud/Zilver een goede investering, gaat het heen?
    Hoe meer u dit begrijpt des te safer uw investering is! U heeft tenslotte niet voor niets gewerkt, uit goede bedoelingen voor u, zo ook niet om deze groep te benadelen, maar wel om belangen aan het licht te brengen!

    m.v.g.

    Beantwoorden
  • soundofnow

    Dit is een oud filmpje. Dylan Ratigan ken ik nog van CNBC tijdens de hoogtijdagen van de kredietcrisis. Geweldige kerel begon toen door te krijgen dat alles in de financiele wereld en de politieke wereld door en door rot is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo