sportsupplementen

De verkoop van sportsupplementen bij sportscholen

De verkoop van sportsupplementen bij sportscholen

sport

De fitnessindustrie wordt steeds meer competitiever. Het is daarom voor fitnessscholen steeds belangrijker om meerdere inkomstenstromen te hebben. Zo biedt de inkomstenstroom van het verkopen van fitness supplementen.

 

Wat zijn fitness supplementen?

Tegenwoordig gebruiken veel sporters fitnesssupplementen. Dit gebruiken ze allemaal om hun sportdoel te halen. Bijvoorbeeld afvallen of juist aankomen in spiermassa. Maar wat voor soorten sportsupplementen zijn er eigenlijk? Hieronder staan er een aantal genoemd.

 

Eiwitsupplementen

Deze supplementen zijn om de spiermassa te bevorderen en spiermassa op te bouwen. Eiwitpoeders zijn zo praktisch om dat ze zo geconcentreerd zijn en op verschillende momenten op de dag kunnen worden ingenomen.

 

Aminozuren

Dit zijn supplementen zoals BCAA en beta-alanine. Ook deze helpen tegen spierherstel, het verbeteren van prestaties en het verhogen van het uithoudingsvermogen. BCAA zijn de belangrijkste aminozuren voor de opbouw van spiermassa.

 

Vitamines en mineralen

Deze supplementen bij de gezondheid en welzijn. Als je tekorten heb in voeding kunnen deze supplementen je helpen om dat aan te vullen. Vitamine C bijvoorbeeld helpt bij het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

krachttraining

SARMs

Wat zijn sarms? Sarms worden ‘’performance verhogende middelen genoemd’’. Het zorgt ervoor dat je spieren en botten versterkt worden door zich selectief te binden aan het spierweefsel. Dit zorgt er voor dat je spieren geactiveerd worden en om zo sterker te worden en te groeien. Dit zal gebeuren als je deze supplementen in neemt en daarbij ook veel doet sporten en bewegen. Je hebt verschillende soorten sarms. Zo heb je bijvoorbeeld Mk-677 tabletten (ibutamoren). Deze capsules zorgen voor de bevordering van je spiermassa en het herstel van de spieren.

 

Pre-workout supplementen

Pre-workout supplementen gebruik je om extra energie, focus en uithoudingsvermogen te krijgen tijdens het sporten. Deze wordt verkocht in poedervorm.

 

Wat zijn de voordelen van het verkopen van fitness supplementen?

Het integreren van voedingssupplementen aan je sportschool heeft veel voordelen voor zowel sportscholen als de leden.

 

Voordelen voor sportscholen

Het eerste voordeel voor de verkoop van sportsupplementen is dat het een extra alternatieve inkomstenbron biedt voor de sportschool. Dit kan een goede aanvulling zijn op de inkomsten van de lidmaatschap kosten, trainingen en andere diensten. Nog een voordeel dat er bij komt kijken is dat vaak de winstmarges op sportsupplementen hoger liggen dan bij andere producten.

 

Een ander voordeel is dat het aanbieden van fitness supplementen je in staat kan stellen om meer uitgebreide service te bieden aan je leden. Zo kunnen ze de supplementen direct op locatie krijgen, in plaats van moeten winkelen bij verschillende leveranciers. Dit zorgt voor een stukje gemak bij de leden.

 

Wat zijn de voordelen voor je klanten?

Ook klanten profiteren van verbeterde service. Naast dat ze het gemakkelijk bij jou in de sportschool kunnen kopen kunnen ze ook nog eens om deskundig advies vragen. Ze weten dan direct of het supplement past bij hun beste sportdoel. Klanten krijgen hierdoor vertrouwen in de supplementen die je aanbiedt. Ook zou je de klant kortingen kunnen bieden. Uiteraard zullen de klanten door de uitgebreide service ook meer loyaal worden en zullen daarom ook hun lidmaatschap behouden bij je sportschool. Ben jij benieuwd hoe de klantvriendelijkheid van jouw sportschool eruit ziet? Er zijn verschillende tools en technieken om dit te meten.

 

 

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *