Het maximale halen uit Bitcoin Prime

bitcoin primeZowel de beginnende als de ervaren crypto trader kan het maximale hieruit halen. Het is namelijk een cryptotrading software, een app, waarmee je kunt meedoen aan CFD-handel. CFD staat voor Contract for Difference waarbij beleggers geen werkelijke activa of aandelen kopen of verkopen. Wat ze wel doen is voorspellen in welke richting de prijs van een actief zal bewegen. Dit betekent dat handelaren winst kunnen boeken wanneer de prijs opwaarts beweegt.

Maar ook wanneer de prijs van een actief neerwaarts beweegt. Je boekt sowieso winst als je de marktbeweging correct hebt voorspeld. Een voordeel van de app is dat de registratie gratis is. Hoe haal je het maximale verder hieruit?

Geen kosten

Waarom je zou moeten kiezen voor Bitcoin Prime ligt in het feit dat er geen enkel vorm van kosten bij komen kijken. Je zult niet te maken krijgen met onderliggende kosten en ook niet met commissies wanneer je winst boekt. Echter, om te kunnen traden is het wel vereist dat je tenminste $ 250 stort op je account. De kans op winst is groter met de app dan zonder de app.

Je kunt namelijk realtime, gegevens gestuurde marktanalyse verkrijgen, uitgevoerd met historische prijsgegevens en technische analyse.

 Veelzijdig en eenvoudig

De app is veelzijdig doordat het te gebruiken is op mobiele telefoon, Pc’s en tablets. Eenieder kan er wereldwijd gebruik van maken. Bovendien is het gemakkelijk in gebruik en navigatie, zodat zowel starters als ervaren traders er voordeel aan hebben.

Veilig en betrouwbaar

Het is verder veilig en betrouwbaar want elke pagina van de website beschikt over een SSL-codering. Daarnaast komen gegevens van gebruikers niet in gevaar omdat deze gecodeerd zijn in overeenstemming met AES-protocollen (Advanced Encryption Standard). Zo heb je een veilige en transparante handelsomgeving.

Tenslotte kun je gratis een account maken, handelen in een veilig en betrouwbare omgeving, waarin de kans op winst groter is.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders