5 redenen waarom het Metacade token de beste crypto zou kunnen zijn om nu in te investeren

De beste crypto tokens kunnen waanzinnige rendementen opleveren voor degenen die vroeg investeren. GameFi-projecten zoals Decentraland (MANA) en The Sandbox (SAND) stegen meer dan 200x in waarade tijdens de laatste crypto bullmarkt, wat een bewijs is van de wijdverbreide vraag naar play-to-earn (P2E) gaming projecten.

Metacade (MCADE), een nieuw GameFi-platform dat furore heeft gemaakt in Web3, zou de beste crypto kunnen zijn om in te investeren in de aanloop naar de volgende bullmarkt. Experts beweren nu dat het de potentie heeft om in de loop van de tijd een van de beste crypto gaming platforms te worden.

Analyse van de beste opties voor crypto kopen: 5 redenen waarom MCADE omhoog zou kunnen schieten

Metacade is misschien wel de beste optie als je nu de opties bekijkt voor crypto kopen. Het project heeft onlangs de presale afgerond en $16,35m opgehaald tijdens het evenement, waarbij elke investeringsronde volledig uitverkocht was.

Dit markeert het begin van een nieuw tijdperk voor blockchain gaming, aangezien Metacade voortbouwt op populaire P2E-mechanica om een uitgebreide game ervaring te bieden. Het zou een van de belangrijkste crypto metaverses kunnen worden op basis van marktkapitalisatie. Dit zijn 5 redenen waarom MCADE de beste optie voor crypto kopen zou kunnen zijn:

1. Metacade heeft aanzienlijke investeringen aangetrokken tijdens de presale 

Metacade haalde tot nu toe al $16,35m op. Het project startte een openbare presale, waardoor alle investeerders gelijke kansen kregen om tegen lage prijzen in te stappen. Het token steeg tijdens de presale van $0,008 naar $0,02, als gevolg van de grote vraag.

2. Het MCADE-token staat op het punt gelanceerd te worden op digital asset exchanges

Deze week wordt MCADE gelanceerd op UniSwap tijdens de IDO van het token. De UniSwap listing is op 6 april 2023 voor de prijs van $0,022. Later deze maand zal MCADE naar verwachting worden gelist op Bitmart in april en MEXC begin mei.

3. Metacade biedt de grootste verzameling P2E-games in Web3

Hoewel de meeste GameFi-platforms slechts één gameplay ervaring bieden, biedt Metacade er veel. Metacade zal zelfs de thuisbasis zijn van het grootste aantal P2E-titels dat op de blockchain te vinden is. Dit geeft alle gamers eindeloze mogelijkheden om financiële beloningen te verdienen tijdens het spelen van enkele van de beste crypto games die er zijn.

4. Metacade introduceert nieuwe manieren om online geld te verdienen

Metacade gaat nog een stap verder met het verdienen van cryptovaluta. Niet alleen kunnen gamers geld verdienen door enkele van de beste crypto games op de blockchain te spelen, maar de gebruikers van het platform kunnen ook deelnemen aan work-to-earn, compete-to-earn en create-to-earn om meer MCADE-tokens te genereren.

5. Metacade zal de bibliotheek in de loop van de tijd blijven uitbreiden

Het project heeft tot doel de uitbreiding van blockchain gaming te ondersteunen via een door de community geleid initiatief genaamd Metagrants. Een deel van deze functie zal veelgevraagde P2E-titels naar de metaverse arcade brengen, waardoor het aantal games dat beschikbaar is voor Metacade gebruikers constant verhoogd.

Wat is Metacade?

Metacade pleit ervoor om de beste optie voor crypto kopen van het moment te zijn, aangezien het een enorm GameFi-platform is dat geïntegreerde verdienmogelijkheden combineert met enkele van de populairste arcade titels in Web3. Het platform biedt een enorm aantal verschillende games, waarbij elke titel crypto beloningen biedt aan spelers.

Metacade wil tevens een centraal knooppunt worden voor de Web3 community. Degenen die willen investeren, ondernemers en gamers kunnen een blockchain service vinden die aan hun behoeften voldoet, aangezien Metacade zijn community zal belonen met crypto terwijl het de nieuwste trends in de GameFi en blockchain gaming ruimte laat zien.

Hoe integreert MCADE de beste crypto utility?

MCADE-tokens worden gebruikt om beloningen te betalen in de metaverse arcade. Tokens kunnen ook worden gestaket om een passief inkomen op het platform te verdienen of om stemrechten te krijgen in bestuursvoorstellen van het project.

Gamers kunnen kiezen uit een uitgebreide selectie van verschillende arcade games, die zowel terloops als competitief kunnen worden gespeeld. Via compete-to-earn zal Metacade online gamingtoernooien organiseren waar gamers het tegen elkaar opnemen om kans te maken op grote crypto prijzen.

De create-to-earn functie beloont makers van content voor hun bijdragen aan de community. Dit kan gaan om het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa of rechtstreekse interactie met andere leden. In ruil voor de gedeelde waarde kunnen makers van content MCADE-token beloningen verdienen.

Metacade zal ook vacatures voor blockchain projecten adverteren. Dit kan iedereen helpen om zijn carrière in blockchain een vliegende start te geven, aangezien de vacaturesite zowel fulltime als parttime functies bij de partnerprojecten van Metacade zal bevatten. Gamers kunnen zelfs bètatest rollen krijgen voor gloednieuwe P2E-games voordat ze officieel worden gelanceerd.

Kan MCADE een waarde van $0,50 bereiken in 2023?

MCADE zou nu de beste optie voor crypto kopen kunnen zijn vanwege de stijgende prijsvoorspellingen voor de komende maanden en jaren. Deskundigen voorspellen explosieve actie na de aanstaande beursnoteringen, waardoor de waarde van MCADE voor het einde van het jaar zou kunnen stijgen tot $0,50.

Deze prijsactie kan resulteren in 20-50x winst voor investeerders die hebben deelgenomen aan de presale. Voor degenen die het hebben gemist, de UniSwap listing op 6 april biedt een laatste kans om mee te doen tegen het prijsniveau van $0,022 voordat MCADE wordt gelanceerd op CEX’s. 

De beste crypto om nu te kopen? Dit is waarom MCADE crypto kopen het waard is

MCADE krijgt veel aandacht vanwege de waarde die wordt voorgesteld in de routekaart van het project. Dit heeft geleid tot een aanzienlijk bedrag aan investeringen tijdens de presale, en het token moet nog worden gelanceerd op digitale activa exchanges – waardoor het mogelijk een van de beste crypto’s is om nu in te investeren om je voor te bereiden op toekomstige prijsacties.

Met de volgende crypto bullmarkt aan de horizon en MCADE die grote vooruitgang boekt, zou het Metacade project in de loop van de tijd een van de belangrijkste crypto metaverses kunnen worden. Het lijkt bij het huidige prijsniveau zeker een geweldige optie voor crypto kopen voor iedere beleggingsportefeuille.

Je kunt Metacade hier kopen.

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *