Bedrijfsadministratieopleiding bij Staan Academy

Ben jij goed met cijfers, en vind je het ook leuk om hier dagelijks mee bezig te zijn? Dan kan het erg interessant zijn om een bedrijfsadministratie opleiding te volgen! Als finance medewerker ben je dagelijks bezig met de administratie van het bedrijf. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verwerken van facturen, maar ook maak je de financiële situatie van het bedrijf inzichtelijk.

Waar kun je een bedrijfsadministratie opleiding volgen?

Lijkt het jou leuk om als finance professional aan de slag te gaan? Dan zul je in eerste een bachelordiploma moeten behalen. Je kunt je opleiding bedrijfsadministratie bij verschillende scholen in Nederland volgen. Na het afronden van je opleiding, kun je additionele trainingen en cursussen volgen. Zo blijf je jouw vaardigheden verbeteren en kom je in aanmerking voor betere functies.

Na het behalen van je bachelordiploma kun je bijvoorbeeld een extra opleiding bij Staan Academy volgen. Deze organisatie is gespecialiseerd in opleidingen voor finance medewerkers. Tijdens deze opleiding leer je om de financiële administratie van een bedrijf bij te houden en inzichtelijk te maken. Je leert om cijfers te analyseren en hoe je fouten in de boekhouding kunt voorkomen. Zo slaag je erin om zelfstandig de financiële administratie van een bedrijf bij te houden.

Cursussen om door te groeien als finance medewerker

Naast dat je hier een opleiding bedrijfsadministratie kunt volgen, biedt Staan Academy ook cursussen aan. Zo kun je er onder meer trainingen voor Excel en Power BI volgen. Dit zijn tools die veel gebruikt worden om de bedrijfsadministratie te registreren en inzichtelijk te houden. De cursussen van Staan Academy zijn specifiek ontwikkeld voor finance medewerkers.

Door ook na je opleiding bedrijfsadministratie cursussen te blijven volgen, kun je snel doorgroeien als finance medewerker. Een Power BI cursus zorgt er bijvoorbeeld voor dat je data gemakkelijk kunt visualiseren om financiële rapporten te maken. Dit zijn nuttige vaardigheden waar je als finance medewerker veel aan hebt. Door cursussen te blijven volgen, kom je mogelijk in aanmerking voor een promotie. Bovendien zijn er ook veel bedrijven specifiek op zoek naar financieel medewerkers die goed overweg kunnen met dergelijke tools.

Je vaardigheden verbeteren als finance medewerker

Niet alleen helpen cursussen je om door te groeien, maar je bespaart ook een hoop tijd met de vaardigheden die je opdoet. Zo zijn finance medewerkers vaak lang bezig met het verzamelen en analyseren van data. Wanneer je goed overweg kunt met Excel en Power BI, ben je daar veel minder tijd aan kwijt. Er zijn bovendien ook andere trainingen te vinden die voor jou als finance medewerker erg nuttig kunnen zijn. Deze trainingen helpen je om fouten te voorkomen, beter te communiceren of om andere belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

Vrijwel alle cursussen die je kunt volgen om je vaardigheden als finance medewerker te verbeteren, vind je bij Staan Academy. Hoe meer trainingen je volgt, hoe meer kans je maakt op een promotie. Bovendien is de vraag naar kundige finance medewerkers ook erg groot. Als ervaren finance professional hoef je dus nooit bang te zijn dat je lang zonder baan komt te zitten!

De voordelen van Staan Academy

Staan Academy is een organisatie die zich specifiek op finance professionals richt. Alle cursussen en opleidingen die hier worden aangeboden, kunnen jou helpen om beter te presteren op de werkvloer. De lesstof kun je dus ook echt in de praktijk toepassen. De directie van je bedrijf krijgt hierdoor een beter inzicht in de financiële situatie. Zo zorg jij er als finance medewerker voordat men de juiste beslissingen neemt.

Bij Staan Academy krijg je les van topdocenten die zelf veel ervaring in de finance hebben. De studies zijn gebaseerd op onderzoeken en er komen uitdagende cases aan bod. Eventueel biedt Staan Academy ook inhouse trainingen aan voor bedrijven. Bovendien is alle lesstof ook in het Engels verkrijgbaar.

Conclusie

Er zijn verschillende scholen in Nederland waar je een opleiding bedrijfsadministratie kunt volgen. Belangrijk is om je ook na het volgen van deze opleiding te blijven ontwikkelen. Zo kun je snel doorgroeien als finance professional! Nadat jij je bachelor hebt behaald, kun je bij Staan Academy terecht om nieuwe vaardigheden op te doen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders