Amerikaanse voorspeller Martin Armstrong verwacht financiële crisis

De Amerikaanse voorspeller Martin Armstrong verwacht een grote financiële crisis. Volgens Armstrong is een enorme schuldencrisis aanstaande. “Het is eigenlijk al begonnen, met Griekenland in 2010. Het zal niet allemaal gebeuren op één dag, maar landen zullen na elkaar omvallen, als een soort dominospel. Vanaf 1 oktober 2015 gaat het bergafwaarts.”

Armstrong heeft een zelfdenkend programma ontwikkeld waarmee hij denkt economische crisissen en oorlogen te kunnen voorspellen. Het computer programma kijkt naar wereldwijde kapitaal en geldstromen, maar ook naar minder voor de hand liggende dingen zoals natuurrampen.

Volgens Armstrong kijkt het programma naar alle elementen die van belang zijn. Aan de hand van deze elementen doet het programma een voorspelling over de wereldwijde ontwikkelingen. Wat eruit komt is heel logisch volgens Armstrong ‘ er breekt alleen een oorlog uit als de economie verslechtert’, aldus Armstrong.


Geluk gehad of kan het echt?

In de theorie van Armstrong speelt het getal Pi een belangrijke rol. De theorie van de voorspeller gaat uit van economische cycli van precies 3141 dagen (het getal pi vermenigvuldigd met duizend), die altijd eindigen met een crisis.

De beurscrash in 1987 werd tot op de dag af correct voorspeld al moeten we Armstrong’s verhaal geloven. Niet alleen de beurscrash van 1987 werd precies op de dag af voorspelt dit geld ook voor de hoogste stand van de Nikkei-index (1989) en de Russische financiële crisis (1998).

Gevangenisstraf

Met zijn voorspellingstechniek verdiende hij miljoenen. Door middel van zelf te investeren en het adviseren van rijke beleggers groeide zijn vermogen. Maar aan zijn succes zat ook een keerzijde. In 1999 stond de FBI bij hem op de stoep, Hij werd verdacht van een grote beursfraude. Armstrong zelf zag een andere reden voor zijn arrestatie, de FBI was uit op zijn code.

Martin Armstrong zat uiteindelijk van 2000 tot 2011 in de gevangenis. Of hij een eerlijk proces heeft gekregen is maar de vraag. Armstrong moest zichzelf, zonder enige juridische scholing, verdedigen, omdat hij zijn advocaat niet kon betalen. Zijn tegoeden waren namelijk bevroren.

Documentaire

Over het leven van Armstrong en zijn voorspellingen is een documentaire gemaakt. In deze documentaire wordt een lijst met voorspellingen vanaf 1998 getoond die allemaal klopte. De lijst eindigde op 1 oktober 2015.

aa

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo