Gouden munten en adelaar bij nazitrein gevonden

Schatzoekers die opzoek zijn naar de nazitrein, die volgens sommige vol met edelmetalen zou zitten, hebben een adelaar en diverse gouden munten gevonden. De Daily Mail plaatste foto’s van de gevonden gouden munten en de adelaar. Het is nog niet bekend of deze foto’s authentiek zijn. Twee Polen geven aan dat zij de voorwerpen hebben gevonden in het gebied van waar de geheime tunnel zich zou bevinden. Volgens de twee Polen zouden er nog meer kostbaarheden liggen.

Indien de trein daadwerkelijk in de tunnel staat is het goed mogelijk dat hij vol met kostbare spullen zit. De vondst van de gouden munten en de adelaar geeft nog onvoldoende bewijs om aan te nemen dat de legendarische trein werkelijk bestaat. In dit gebied worden namelijk wel vaker schatten van de nazi’ gevonden, omdat het hoofdkwartier van de nazi’s hier was gevestigd.

Goudtrein

De legendarische verhalen over de trein bestaan al vele jaren en zijn weer aangewakkerd nadat iemand op zijn sterfbed had onthuld waar de trein zou zijn. Sindsdien zijn er vele goudzoekers te vinden in het gebied van Walbrzych.

De trein zou ongeveer 150 meter lang zijn en gepantserd. Onlangs hebben de Polen een militair explosieve team naar het gebied gestuurd omdat er mijnen zouden kunnen liggen in het gebied van de tunnel

Lees ook:

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders