HV Media wint FD Gazellen 2021

Jaarlijks organiseert het Financieele Dagblad de zogeheten FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland. In 2021 won marketing bureau HV Media de prijs voor een van de snelst groeiende bedrijven van het land. 

Een kers op de taart voor dit online marketing bedrijf dat dat jaar tien jaar bestond. De winnaars van de FD Gazellen Awards moeten nog even wachten tot ze hun prijs in handen krijgen. Door corona is de prijsuitreiking verplaatst van november 2021 naar 24 maart 2022.

Hoe zitten de FD Gazellen Awards in elkaar?

In 2021 werd voor de achttiende keer de FD Gazellen Awards georganiseerd. Deze awards worden ook wel dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland genoemd. Dat betekent dat de wedstrijd volledig onafhankelijk is van commercie of journalistiek. Zo betaal je niet als ondernemer om een FD Gazelle te worden, maar wordt dat puur uitgekozen op basis van de omzetgroei, het groeiend aantal werknemers en de winstgevendheid. Hierbij wordt omzetgroei in de eindscore voor 50% meegewogen en de groei van werknemers en winstgevendheid ieder voor 25%.

De FD Gazellen in 2021 zijn alle Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 met minstens 20% in omzet zijn gegroeid en met winst het jaar af hebben gesloten. Hierbij werden alle deelnemers ingedeeld in twaalf categorieën, onderverdeeld in vier regio’s (noord, zuid, oost en west) en drie omzetgroottes (klein, middelgroot en groot). Vervolgens zijn er drie prijzen te winnen voor de top drie: de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award. Internet marketing bureau HV Media is in 2021 een van de gelukkige winnaars van zo’n award die gezien wordt als een echte kers op de taart binnen een bedrijf.

Online marketing onmisbaar in modern bedrijfsleven

Dat is natuurlijk niet voor niets het geval: HV Media is de afgelopen jaren blijven groeien. Dat komt onder andere door het onmisbare karakter van online marketing in het moderne bedrijfsleven. Wil je vandaag de dag opvallen in het grote aanbod bedrijven in Nederland dan moet je aan de slag gaan met online marketing om uiteindelijk je omzet en winst te vergroten. Je zou het dus zo kunnen zien dat de experts van HV Media je onderneming uiteindelijk een boost kunnen geven om zelf mee te dingen naar een FD Gazellen Award. Zo’n internet marketing bureau helpt je namelijk om zichtbaarder te worden in de zoekmachines.

Dat gebeurt aan de hand van SEO, SEA en andere vormen van marketing. SEO is de laatste jaren ontzettend belangrijk geworden. Het is een afkorting van Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine-optimalisatie. Met behulp van verschillende trends, tips en tricks op het gebied van SEO kan zo’n marketing bureau je helpen met het verhogen van je positie in Google. Het grote voordeel van het inschakelen van zo’n bureau is dat je zelf geen tijd meer kwijt bent aan die kant van het bedrijf, terwijl je wel gewoon potentiële klanten bereikt en zelfs binnenhaalt. Op die manier kun jij je focussen op andere onderdelen van je onderneming.

Dubbel feest voor internet marketing bureau

Het winnen van een FD Gazellen Award is niet het enige wat HV Media dit jaar te vieren heeft. Het bedrijf bestaat in 2021 ook tien jaar. Hoe kun je zo’n jubileum beter vieren dan met een heuse award voor je werk in al die jaren? Wat de komende jaren voor dit internet marketing bureau gaan betekenen, is nog even de vraag. Feit is wel dat online marketing niet meer kan en mag ontbreken wanneer je als ondernemer serieus genomen wilt worden. Heb je dus plannen om flink te gaan groeien met je bedrijf en misschien net zoveel of net iets minder waard te worden als het bedrijf WhatsApp of een ander bekend bedrijf?

Investeer dan vandaag nog in een goede en betrouwbare partner op het gebied van online marketing. Zo’n investering kost wellicht even wat tijd; SEO is altijd pas na een tijdje goed zichtbaar in de zoekmachines. Maar: wanneer het eenmaal op de juiste manier is toegepast, pluk je jarenlang de vruchten van SEO. Daarom is het aan te raden om die kant van je bedrijf over te laten aan mensen met verstand. Hoe kan dat beter dan aan internet marketing bureau als winnaar van een heuse FD Gazellen Award?

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tijdelijk 1000 euro gratis trading fees bij onze favo exchange...

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders