Marketupdate is vernieuwd!

Zoals u ziet hebben we de website van Marketupdate in een nieuw jasje gestoken. Na zes jaar vonden we het tijd voor een nieuw thema, dat beter aansluit op de manier waarop jullie onze site gebruiken. We merken dat steeds meer lezers de artikelen op onze site via een smartphone of tablet lezen, waardoor het tijd werd voor een nieuwe interface die ook op mobiele apparaten prettig te gebruiken is. Tegelijkertijd maakt de website beter gebruik van de ruimte op een breedbeeldscherm, met grotere afbeeldingen en een ruimere layout.

Ook onder de motorkap hebben we de site onder handen genomen, waardoor deze sneller en veiliger is geworden. Ook hebben we voor het eerst de mogelijkheid toegevoegd om donaties te doen. Waardeert u de artikelen en analyses op onze site, steun ons dan met een eenmalige of periodieke donatie. Met uw donatie kunnen we ons werk voortzetten en kunnen we mooie stukken blijven schrijven.

Marketupdate wordt maandelijks door bijna 30.000 mensen gelezen. We zijn dan ook heel benieuwd wat jullie vinden van de nieuwe site. Op- en aanmerkingen zijn altijd welkom! Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of stuur een mailtje naar [email protected]. Ook kunt u ons volgen via Facebook, Twitter en Telegram.

Waardeert u de artikelen en analyses op onze site, steun ons dan met een eenmalige of periodieke donatie. Met uw donatie kunnen we mooie artikelen blijven schrijven en worden we minder afhankelijk van inkomsten uit advertenties. Klik hier om te doneren!
Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders