Marketupdate.nl brengt al sinds 2011 de laatste economische en financiële nieuwtjes en analyses en bereikt jaarlijks meer dan 400.000 unieke bezoekers. Ook ontvangen 10.000+ mensen onze wekelijkse nieuwsbrief. Dit succes willen we graag voortzetten, maar dat gaat niet zonder investeringen. Naast de vele uren die we investeren in onze berichtgeving maken we ook kosten voor het in de lucht houden van deze site.

Vind u het leuk om onze artikelen te lezen? Met uw donatie kunnen we de site online houden en blijven de artikelen voor iedereen vrij toegankelijk. U kunt een eenmalige donatie doen, maar het is ook mogelijk om ons bedrijf maandelijks per kwartaal of jaarlijks te steunen middels een machtiging.

Wij danken u hartelijk voor uw steun en u kunt zich inschrijven voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief via de volgende link: https://www.marketupdate.nl/nieuwsbrief-aanvraag-2/

 

De donatie verloopt via Mollie, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

[doneren_met_mollie]

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders