Neo stijgt met meer dan 40% dit zijn de verwachtingen

Afgelopen weekend leek het even helemaal mis te gaan op de cryptocurrency markt. Zowel bitcoin, Ethereum als de altcoins moeste flinke dalingen meemaken. Een opvallende coin die groen bleef, was de crypto coin NEO. Op het moment van schrijven staat NEO zelfs op meer dan 40% in de plus in de afgelopen 24 uur. Maar waarom stijgt NEO? En wat zijn de neo verwachtingen voor de korte termijn en de lange termijn? Marketupdate.nl duikt er voor jou dieper in. 

Neo Verwachting 2021

Neo verwachting op korte termijn is erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de koers van deze currency gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen. Hoe vaak is het wel niet voor gekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde.  Dit is een ontwikkeling die eigenlijk niet te voorspellen valt. Wel zijn er gelukkig andere manieren hoe je zelf voorspellingen en verwachtingen kunt schetsen over de Neo  prijs.

Wie op korte termijn winst wilt pakken, wordt ook wel een day trader genoemd. Deze houden currency voor een bepaalde periode vast tot dat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Het aflezen van technische analyses hiervoor van belang. Recent kwamen wij een interessante Telegram groep tegen waarin veel technische analyses worden gedeeld.  Denk echter zelf altijd na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen.

Neo verwachting lange termijn tot 2025

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden, zeggen niet echt wat over de toekomst. Toch willen we kijken naar wat cijfers die in het verleden behaald zijn.

Neo Nieuws vandaag

Dagelijks houden wij het laatste nieuws over Neo  in de gaten. Dit resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze Telegram kanaal of in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere crypto platformen wordt samengesteld.

Als je zelf onderzoek wilt doen over Neo kijk dan eens naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com/r/Neo/. Een andere unieke tip die we je willen mee geven is door de Github in de gaten te houden.volgers. De officiële website is te vinden op.  Het nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt. De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel aanvullen wat het wordt.

2 gedachten over “Neo stijgt met meer dan 40% dit zijn de verwachtingen

 • 19 april 2021 om 14:16
  Permalink

  Dit is een heel artikel om te zeggen dat het lastig is de koers te voorspellen op zowel korte als lange termijn, het niet duidelijk is waarom hij omhoog is gegaan en je vooral zelf moet nadenken voor je gaat traden.

  Knap

  Beantwoorden
 • 19 april 2021 om 14:25
  Permalink

  Gelukkig op tijd NEO gekocht.. ook aangemeld bij de telegram.. actieve groep erg handig..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.