De meest bizarre Wikileaks onthullingen over Clinton

Wikileaks heeft de afgelopen weken vele duizenden emails van de gehackte mailserver van Hillary Clinton vrijgegeven. Uit deze stortvloed aan informatie hebben we al een aantal opmerkelijke zaken naar voren gehaald. Zo organiseerde haar campagneteam een bedenkelijk diner voor journalisten, accepteerden ze donaties van landen in het Midden-Oosten die terrorisme financieren en deed Clinton zelf bizarre uitspraken over het manipuleren van verkiezingen in andere landen.

De vele onthullingen van Wikileaks waren voor de FBI reden om het onderzoek naar de emails van Clinton opnieuw te openen. Hillary Clinton zou vele duizenden e-mails met mogelijk belastend bewijsmateriaal verwijderd hebben van haar server, emails die onlangs toevallig opdoken in een ander onderzoek naar de voormalige Amerikaanse politicus Anthony Wiener. Het is een soap waar de scriptschrijvers van House of Cards nog een puntje aan kunnen zuigen.

Grootste Wikileaks onthullingen over Clinton

Een lezer van onze site attendeerde ons op de website www.mostdamagingwikileaks.com, waar een overzicht staat van de honderd grootste onthullingen. Hier lezen we onder andere dat Obama wel degelijk wist van het bestaan van de privé mailserver van Clinton en dat hij daarom onder een pseudoniem mails naar haar stuurde. Ook blijkt uit de uitgelekte emails dat Clinton vooral stemmen probeerde te winnen bij ‘ongeïnformeerde’ en weinig kritische Amerikanen.

We lezen over dubieuze donaties, wapenleveranties, het vervalsen van emails, het manipuleren van opiniepeilingen, het verstoren van een bijeenkomst van Trump aanhangers en het demoniseren van de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders. Klik hier of op onderstaande afbeelding voor de volledige lijst.

most-damaging-wiki

De honderd grootste onthullingen over Hillary Clinton staan hier

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *