Reminder: Reinvent Money (26 september 2015)

Vanwege het grote succes van het ‘Geld voor de Toekomst‘ event organiseert Paul Buitink ook dit jaar weer een conferentie over de toekomst van ons geld en het monetaire systeem. De nieuwe conferentie “Reinvent Money” vindt wederom plaats op de campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Paul Buitink heeft diverse gastsprekers weten aan te trekken die vanuit verschillende invalshoeken naar geld kijken. De line-up bestaat uit Max Keiser, Stacy Herbert, Willem Middelkoop, Edin Mujagic, Joris Luyendijk, Simon Dixon en Vit Jedlicka. Een internationaal gezelschap en dat betekent dat er gedurende de hele conferentie in het Engels wordt gesproken.

Tijdens deze conferentie gaat het niet alleen over het huidige geldsysteem, maar ook over radicaal nieuwe vormen van geld en krediet. Denk bijvoorbeeld aan bitcoin en andere cryptocurrencies, crowdfunding en de opkomst van parallelle lokale geldsystemen.

De conferentie zal naar verwachting de hele ochtend en middag in beslag nemen. De lunch wordt verzorgd en is bij de prijs van een ticket inbegrepen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje in het nabij gelegen Novotel. De conferentie ‘Geld voor de Toekomst’ van vorig jaar werd ook op video vastgelegd. Zie onder meer hier, hier, hier en hier voor een impressie.

Volgende week wordt de definitieve agenda met alle sprekers bekendgemaakt. Klik hier voor de meest actuele lijst.

>> Wilt u deelnemen aan dit evenement? Klik hier om alvast een ticket te reserveren <<

reinvent-money

Reinvent Money conferentie vindt plaats op 26 september 2015

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders