Syrie: “Amerikaanse leger voerde overleg met ISIS”

Het Syrische leger heeft een audiofragment in handen met gesprekken tussen het Amerikaanse leger en de strijders van ISIS, zo verklaarde de Syrische politica Hadiya Khalaf Abbas afgelopen maandag tegenover televisiezender Al Mayadeen. Het zou gaan om een gesprek dat op 17 september heeft plaatsgevonden, vlak voor de bombardementen nabij Deir ez-Zor.

syria-bombardementBij deze aanval kwamen tientallen soldaten van het Syrische leger om het leven kwamen en vielen nog eens tientallen geworden. Deze aanval gebeurde een paar dagen nadat de Amerikanen en de Russen een akkoord bereikten over een staakt-het-vuren in Syrië.

Amerikanen helpen ISIS?

Direct na de bombardementen begonnen strijders van ISIS aan een nieuw offensief tegen het Syrische leger. Als de beweringen van het Syrische leger kloppen en er inderdaad overleg heeft plaatsgevonden tussen de Amerikanen en de terroristen, dan kunnen we niet meer van toeval spreken. Voor Rusland is het vrij duidelijk dat het Amerikaanse leger een verborgen agenda heeft in Syrië en dat zij er helemaal niet op uit zijn de terroristen van ISIS te bestrijden.

Lees ook:

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders