“Headline” overwinning Romney in Maine; Paul nog in de race voor de winst

Via Daily Paul (en met behulp van Google Translate):

Lake Jackson, Texas (BUSINESS WIRE) – Vanavond stuurde het campagneteam van de 2012 Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul een e-mail naar zijn supporters over de resultaten van de caucus van de staat Maine. Zie hieronder een deel van de opmerkingen van Ron Paul's 2012 campagenleider John Tate.

“Ron Paul wint de meeste afgevaardigden uit Maine vanavond”.

'In feite zal hij waarschijnlijk zelfs de' beauty contest' “straw poll” winnen die de media al heeft gegeven aan Mitt Romney – zelfs voordat alle stemmen zijn geteld.

'In Washington County – waar Ron Paul ongelooflijk sterk was – werd de caucus uitgesteld tot volgende week zodat de stemmen niet door de nationale media vandaag zouden worden gemeld.

“Natuurlijk, het excuus voor de vertraging betrof 'sneeuw.'

“Dat klopt. Een voorspelling van 3-4 centimeter – en dat bleek niets meer dan een stof laagje, genoeg voor een lokale GOP bestuurder om de voorverkiezingen uit te stellen zodat de resultaten vanavond niet zouden worden gemeld.

“Dit is MAINE waar we het over hebben. De Girl-Scouts hadden een optreden vandaag in Washington County en die was niet afgelast!

“Alleen de stemmen van Washington County zouden genoeg zijn geweest om ons over de top te duwen.”

“Dit is een schande. Maar onze campagne is nog steeds in deze race om te winnen, en zal daarin blijven tot het einde.

“Congreslid Paul's boodschap van vrijheid en grondwettelijke beginselen resoneert met Amerikanen overal die ziek en moe zijn van het “status quo establishment”, en we zijn van plan om deze campagne voort te zetten naar 'Super Tuesday' en verder.”

Ron Paul bleef uiterst “presidentieel” onder deze buitengewoon merkwaardige opschorting van de stemming in Washington County. In het interview dat Paul had met het Amerikaanse actualiteitenprogramma “Face the Nation” uitte hij zijn vertrouwen in een goede afloop; pas 84% van de stemmen zijn binnen.

De uitslag maakt het mogelijk dat Paul alsnog de overwinning in Maine zal behalen. Romney die in alle koppen inmiddels al als winnaar is uitgeroepen (google maar: Maine Paul Romney results) behaalde 194 stemmen meer dan Paul; Washington County is goed voor iets minder dan 200 stemmen, echter, Washington County is niet het enige district waar nog gestemd moet worden. Paul houdt derhalve de moed erin en legt nog eens uit waar hij voor staat:

 

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *