Zekerheid, Nederlanders houden ervan. Een zorgverzekering die je nodige zorg dekt, een inboedelverzekering die de waarde van je gloednieuwe TV vergoedt als er wat mee gebeurt en een autoverzekering waarmee je veilig de weg op kunt. Al deze zekerheid brengt kosten met zich mee die zich hoog kunnen opstapelen bij de rest van je vaste lasten. Zoals eerder is aangetoond, heeft het leeuwendeel van de Nederlanders meer moeite met het betalen van hun vaste lasten dan voorheen. In de meeste gevallen waren de stijgende vaste lasten hiervan de oorzaak. Om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt voor je vaste lasten, helpt Pricewise al sinds 2006 bij het besparen op deze maandelijkse kosten. Je hoeft daardoor niet meer te twijfelen over dat iets te dure etentje of die schoenen waar je al weken naar kijkt, want je kunt enorm veel besparen!

Twee of drie paar schoenen? Geen probleem. Alleen op je energiecontract kun je gemiddeld al zo’n € 300,- besparen. Pricewise sluit de beste deals met leveranciers en aanbieders, zodat consumenten het best passende product voor de beste prijs kunnen afsluiten.  Zo ben je niet meer onder- of oververzekerd, heb je een energiecontract bij een leverancier die bijvoorbeeld groene stroom uit Nederland levert en heb je de laagste rente met de beste voorwaarden voor je persoonlijke lening. Je kunt via Pricewise je energiecontract, verzekeringen, leningen, sim-only abonnement en internet-, tv- en bel pakket vergelijken én je kunt gelijk overstappen.

Wat begon als een idee, is nu een autoriteit en internationale organisatie. Pricewise is namelijk niet alleen in Nederland actief, maar in heel Europa. Zo organiseert Pricewise grote overstapcampagnes in Europese landen als België, Oostenrijk, Spanje en Slovenië. Inmiddels zijn meer dan 2,5 miljoen consumenten overgestapt via energie collectieven van Pricewise. Dit alles om consumenten de mogelijkheid te bieden snel en eenvoudig hun vaste lasten te vergelijken. Als je dus geld wilt besparen op de vaste lasten, is het raadzaam om op de website van Pricewise jouw huidige situatie te vergelijken.