Bears Deluxe

Bears Deluxe kopen

Bears Deluxe is een NFT collectie van algoritmisch gegenereerde beren. Alle kunst is met de hand getekend in 24px-formaat.

Ellipse 15

Koop Bears Deluxe NFT’s

Opensea is de grootste en meest bekende marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen en verkopen.

NFT's verkocht (afg. 7 dgn)

[geen data]

Handelsvolume (afg. 7 dgn)

[geen data]

Gemiddelde prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

10e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Mediane prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

90e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Populaire Bears Deluxe NFT's

Bears Deluxe #5310

Bears Deluxe #5310

Bears Deluxe #2082

Bears Deluxe #1523

Bears Deluxe #1523

Bears Deluxe #859

Bears Deluxe #859

Wat is de Bears Deluxe collectie?

Bears Deluxe bouwt technologie om NFT’s te overbruggen met gaming en de metaverse. De binnenkort uit te brengen Honey Hives en Bees Deluxe-collecties zullen een fundamentele laag van nut bieden voor het komende $ HONEY-token. Door $ HONEY-token te verzamelen in het Bears Deluxe-ecosysteem, kunnen verzamelaars deelnemen aan unieke game- en metaverse-ervaringen. $HONEY-token wordt onderdeel van toekomstige releases, waaronder onze Hungry Bear Arcade Game, NFT Paint-toepassing en Sandbox Metaverse-ervaring.

Elke Bears Deluxe-eigenaar moet zijn beren migreren om $ HONEY te claimen en ten volle te profiteren van wat ons ecosysteem te bieden heeft. Verdien 1$ HONEY per dag. Ontgrendel exclusieve Discord-kanalen op de Bears Deluxe-server. Elke Bears Deluxe-eigenaar kan ergens in Q1 ’22 een VX Bear claimen

Elke Bears Deluxe-eigenaar kan één Hive claimen voor elke beer die hij bezit. Elke Hive kan tot 3 Bees Deluxe NFT’s minten voordat deze ‘uitput’. Uitgeputte hives kunnen opnieuw worden geactiveerd.

Bees Deluxe

Bears Deluxe-bezitters met een actieve Hive kunnen een Bees Deluxe NFT slaan voor 23$ HONEY. Verdien 0,13$ HONEY per dag. Bijen moeten elke 10 dagen 0,23$ HONEY worden “gevoed” om in leven te blijven. Anders zullen ze sterven en geen aanspraak kunnen maken op $ HONEY. Door bijen nieuw leven in te blazen, worden ze opnieuw geactiveerd en gaan ze door met het produceren van $ HONEY.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Bears Deluxe NFT’s koop je bij Opensea. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Bears Deluxe koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Bears Deluxe NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Opensea platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Tijdelijk 1000 euro gratis trading fees bij onze favo exchange...

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders