Bears Deluxe

Bears Deluxe kopen

Bears Deluxe is een NFT collectie van algoritmisch gegenereerde beren. Alle kunst is met de hand getekend in 24px-formaat.

Ellipse 15

Koop Bears Deluxe NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$2.264,15
Duurste prijs ooit
$84.053,48
Aantal unieke tokens verkocht
1439
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$16.553,35
Gem. volume (per dag)
$2.069,17
Aantal wallets gekocht
1015

Populaire Bears Deluxe NFT's

Bears Deluxe #5310

Bears Deluxe #5310

Bears Deluxe #2082

Bears Deluxe #1523

Bears Deluxe #1523

Bears Deluxe #859

Bears Deluxe #859

Wat is de Bears Deluxe collectie?

Bears Deluxe bouwt technologie om NFT’s te overbruggen met gaming en de metaverse. De binnenkort uit te brengen Honey Hives en Bees Deluxe-collecties zullen een fundamentele laag van nut bieden voor het komende $ HONEY-token. Door $ HONEY-token te verzamelen in het Bears Deluxe-ecosysteem, kunnen verzamelaars deelnemen aan unieke game- en metaverse-ervaringen. $HONEY-token wordt onderdeel van toekomstige releases, waaronder onze Hungry Bear Arcade Game, NFT Paint-toepassing en Sandbox Metaverse-ervaring.

Elke Bears Deluxe-eigenaar moet zijn beren migreren om $ HONEY te claimen en ten volle te profiteren van wat ons ecosysteem te bieden heeft. Verdien 1$ HONEY per dag. Ontgrendel exclusieve Discord-kanalen op de Bears Deluxe-server. Elke Bears Deluxe-eigenaar kan ergens in Q1 ’22 een VX Bear claimen

Elke Bears Deluxe-eigenaar kan één Hive claimen voor elke beer die hij bezit. Elke Hive kan tot 3 Bees Deluxe NFT’s minten voordat deze ‘uitput’. Uitgeputte hives kunnen opnieuw worden geactiveerd.

Bees Deluxe

Bears Deluxe-bezitters met een actieve Hive kunnen een Bees Deluxe NFT slaan voor 23$ HONEY. Verdien 0,13$ HONEY per dag. Bijen moeten elke 10 dagen 0,23$ HONEY worden “gevoed” om in leven te blijven. Anders zullen ze sterven en geen aanspraak kunnen maken op $ HONEY. Door bijen nieuw leven in te blazen, worden ze opnieuw geactiveerd en gaan ze door met het produceren van $ HONEY.

Direct een Bees Deluxe NFT kopen

Een Bees Deluxe NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Bears Deluxe NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Bears Deluxe koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Bears Deluxe NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders