Allbirds IPO
Allbirds IPO

Allbirds aandelen kopen

De geplande IPO (Initial Price Offering, in het Nederlands beursgang) voor Allbirds is bekend. De beursgang datum staat tot dusver gesteld op 2022. Mocht hier enige verandering in komen zullen wij dit direct publiceren.

Door de Allbirds listing krijgt het bedrijf een grotere naambekendheid wat goed is voor de toekomstige ontwikkelingen en wordt er gehoopt dat het Allbirds aandeel in prijs zal stijgen wanneer meerdere aandeelhouders investeren in Allbirds.

Beursgang Datum

01/02/2022

Beurs

NASDAQ

Geschatte waarde aandeel

$45.99

Waarde vandaag

$15B

Opgericht in

2005

Investeren in Allbirds aandeel

Een beursgang is altijd zeer interessant voor beleggers, en kan een uitstekende mogelijkheid zijn om een nieuw aandeel aan de beleggingsportefeuille toe te voegen. Bij de officiële bekendmaking van de beursgang, komt er ook een aandeel introductie waarde. Zo ook bij Allbirds. Op dit moment wordt de beursgang Allbirds voorbereid en kun je meer informatie vinden omtrent de Allbirds listing, Allbirds waarde, en potentiele Allbirds koers in het prospectus van Allbirds.

Wil jij investeren in Allbirds? De brokers hieronder zoals zullen deze aanbieden:

Onze 4 topplatformen

1.

5.0
5/5

eToro is een bekende broker waar elke type belegger terecht kan. Met vele verschillende functionaliteiten en instrumenten zoals copy trading en social trading. Beleggers kunnen bij eToro terecht voor een inschrijving beursgang.

2.

4.8
4.9/5

DEGIRO is een Europees makelaarsbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het werd in 2008 opgericht door een groep van vijf oud-medewerkers van Binck Bank om de professionele markt te bedienen.

3.

4.6
5/5

Zoek je een makkelijke “on the go” oplossing voor jouw beleggingen? Bux Zero levert zijn beleggings platform via een mobiele app. Ook rekent deze geen commissie of transactiekosten.

4.

4.1
4/5

Freedom Finance is een internationale investeringsmaatschappij met strategieën die meer dan 100 duizend mensen over de hele wereld gebruiken.

Wanneer je erover denkt om te beleggen in Allbirds beursgang is het belangrijk goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter Allbirds. Een prospectus is het document wat beleggers moet overhalen om te investeren in Allbirds aandeel. Wij raden beleggers deze ook te lezen voordat besloten wordt deel te nemen aan de beursgang Allbirds.

Allbirds koers verwachting

Het is altijd moeilijk om een voorspelling te doen bij een nieuwe beursgang, zo ook voor het beurskoers Allbirds. Pas wanneer Allbirds naar de beurs gaat zul je zeker weten wat de verwachte koers wordt.

Een bedrijf krijgt een introductie waarde welke vaak veel lager is, hierdoor is het verstandig om je voor de Allbirds beursgang in te schrijven. Maar de verdere verloop van Allbirds koers is moeilijk in te schatten. 

Facebook ging in 2012 live met een introductie waarde van 38 dollar om vervolgens in de daaropvolgende dagen flink te dalen. Veel beleggers besloten daarom in de opvolgende jaren ook tot de verkoop van hun aandelen. We weten nu ondertussen dat de beleggers die toch het vertrouwen in Facebook behielden zijn beloond met een sterk rendement. Het kan ook minder goed lopen, bedrijven zoals Groupon, Twitter en vooral GoPro hebben verliezen opgeleverd.

Allbirds aandelen kopen

Als we naar de geschiedenis kijken zijn beursgang introducties zeer interessant om een rendement te behalen. Het is alleen niet verstandig om te beleggen zonder gedegen onderzoek te doen in de beursgang Allbirds. Bij brokers zoals de eToro kun je vaak technische analyses verrichten en direct beleggen wanneer de Allbirds koers bekend is. Ook zal Freedom Finance Allbirds aandelen aanbieden. 

Wanneer je vertrouwen hebt in de lange termijn visie van Allbirds is het verstandig mee te doen aan een inschrijving Allbirds, aandelen zullen hier een spotprijs kunnen zijn van de uiteindelijke Allbirds waarde.

De uiteindelijke keus om mee te gaan in de beursgang Allbirds moet door een belegger gemaakt worden op basis van gedegen onderzoek. Maar wacht niet te lang, want de Allbirds IPO datum kan zo voorbij zijn.

Disclaimer: Marketupdate is geen financieel adviseur en biedt geen financieel advies of financiële producten aan. Marketupdate niet verantwoordelijk voor de inhoud en kan daarom geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele opgelopen schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie op deze pagina. Wij werken soms samen met affiliate-partners waar Marketupdate.nl een vergoeding voor krijgt. Voor vragen en opmerkingen, kun je altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.

Veelgestelde Vragen

Het is niet mogelijk om een voorspelling te doen van de Allbirds koersverwachting. Marketupdate is geen financieel adviseur en doet daarom hier geen uitspraken over. Wij adviseren beleggers alleen te beleggen na gedegen onderzoek waarbij goed wordt gekeken naar het prospectus, de geschiedenis, het management team, en de roadmap van het bedrijf.

Op dit moment is er geen vaste Allbirds IPO Datum. De verwachting is dat de Allbirds beursgang in 2022 plaats zal vinden. 

Inschrijven IPO Allbirds is mogelijk bij de bekendere brokers die we hier vernoemen op de site, zoals Freedom Finance, eToro, Bux Zero en DeGiro.

Het is belangrijk om een betrouwbare broker te kiezen. Marketupdate benoemt alleen brokers met jarenlange ervaring en uitstekende reviews. eToro, DeGiro, Bux Zero en Freedom Finance zijn allemaal brokers met een goede reputatie waar beleggers kunnen beleggen in opkomende beursgangen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders