Coolblue IPO
Coolblue IPO

Coolblue aandelen kopen

De geplande IPO (Initial Price Offering, in het Nederlands beursgang) voor Coolblue is bekend. De beursgang datum staat tot dusver gesteld op 2022. Mocht hier enige verandering in komen zullen wij dit direct publiceren.

Door de Coolblue listing krijgt het bedrijf een grotere naambekendheid wat goed is voor de toekomstige ontwikkelingen en wordt er gehoopt dat het Coolblue aandeel in prijs zal stijgen wanneer meerdere aandeelhouders investeren in Coolblue.

Beursgang Datum

01/02/2022

Beurs

NASDAQ

Geschatte waarde aandeel

$45.99

Waarde vandaag

$15B

Opgericht in

2005

Investeren in Coolblue aandeel

Een beursgang is altijd zeer interessant voor beleggers, en kan een uitstekende mogelijkheid zijn om een nieuw aandeel aan de beleggingsportefeuille toe te voegen. Bij de officiële bekendmaking van de beursgang, komt er ook een aandeel introductie waarde. Zo ook bij Coolblue. Op dit moment wordt de beursgang Coolblue voorbereid en kun je meer informatie vinden omtrent de Coolblue listing, Coolblue waarde, en potentiele Coolblue koers in het prospectus van Coolblue.

Wil jij investeren in Coolblue? De brokers hieronder zoals zullen deze aanbieden:

Onze 4 topplatformen

1.

5.0
5/5

eToro is een bekende broker waar elke type belegger terecht kan. Met vele verschillende functionaliteiten en instrumenten zoals copy trading en social trading. Beleggers kunnen bij eToro terecht voor een inschrijving beursgang.

2.

4.8
4.9/5

DEGIRO is een Europees makelaarsbedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het werd in 2008 opgericht door een groep van vijf oud-medewerkers van Binck Bank om de professionele markt te bedienen.

3.

4.6
5/5

Zoek je een makkelijke “on the go” oplossing voor jouw beleggingen? Bux Zero levert zijn beleggings platform via een mobiele app. Ook rekent deze geen commissie of transactiekosten.

4.

4.1
4/5

Freedom Finance is een internationale investeringsmaatschappij met strategieën die meer dan 100 duizend mensen over de hele wereld gebruiken.

Wanneer je erover denkt om te beleggen in Coolblue beursgang is het belangrijk goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter Coolblue. Een prospectus is het document wat beleggers moet overhalen om te investeren in Coolblue aandeel. Wij raden beleggers deze ook te lezen voordat besloten wordt deel te nemen aan de beursgang Coolblue.

Coolblue koers verwachting

Het is altijd moeilijk om een voorspelling te doen bij een nieuwe beursgang, zo ook voor het beurskoers Coolblue. Pas wanneer Coolblue naar de beurs gaat zul je zeker weten wat de verwachte koers wordt.

Een bedrijf krijgt een introductie waarde welke vaak veel lager is, hierdoor is het verstandig om je voor de Coolblue beursgang in te schrijven. Maar de verdere verloop van Coolblue koers is moeilijk in te schatten. 

Facebook ging in 2012 live met een introductie waarde van 38 dollar om vervolgens in de daaropvolgende dagen flink te dalen. Veel beleggers besloten daarom in de opvolgende jaren ook tot de verkoop van hun aandelen. We weten nu ondertussen dat de beleggers die toch het vertrouwen in Facebook behielden zijn beloond met een sterk rendement. Het kan ook minder goed lopen, bedrijven zoals Groupon, Twitter en vooral GoPro hebben verliezen opgeleverd.

Coolblue aandelen kopen

Als we naar de geschiedenis kijken zijn beursgang introducties zeer interessant om een rendement te behalen. Het is alleen niet verstandig om te beleggen zonder gedegen onderzoek te doen in de beursgang Coolblue. Bij brokers zoals de eToro kun je vaak technische analyses verrichten en direct beleggen wanneer de Coolblue koers bekend is. Ook zal Freedom Finance Coolblue aandelen aanbieden. 

Wanneer je vertrouwen hebt in de lange termijn visie van Coolblue is het verstandig mee te doen aan een inschrijving Coolblue, aandelen zullen hier een spotprijs kunnen zijn van de uiteindelijke Coolblue waarde.

De uiteindelijke keus om mee te gaan in de beursgang Coolblue moet door een belegger gemaakt worden op basis van gedegen onderzoek. Maar wacht niet te lang, want de Coolblue IPO datum kan zo voorbij zijn.

Disclaimer: Marketupdate is geen financieel adviseur en biedt geen financieel advies of financiële producten aan. Marketupdate niet verantwoordelijk voor de inhoud en kan daarom geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele opgelopen schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie op deze pagina. Wij werken soms samen met affiliate-partners waar Marketupdate.nl een vergoeding voor krijgt. Voor vragen en opmerkingen, kun je altijd contact met ons opnemen via het contact formulier.

Veelgestelde Vragen

Het is niet mogelijk om een voorspelling te doen van de Coolblue koersverwachting. Marketupdate is geen financieel adviseur en doet daarom hier geen uitspraken over. Wij adviseren beleggers alleen te beleggen na gedegen onderzoek waarbij goed wordt gekeken naar het prospectus, de geschiedenis, het management team, en de roadmap van het bedrijf.

Op dit moment is er geen vaste Coolblue IPO Datum. De verwachting is dat de Coolblue beursgang in 2022 plaats zal vinden. 

Inschrijven IPO Coolblue is mogelijk bij de bekendere brokers die we hier vernoemen op de site, zoals Freedom Finance, eToro, Bux Zero en DeGiro.

Het is belangrijk om een betrouwbare broker te kiezen. Marketupdate benoemt alleen brokers met jarenlange ervaring en uitstekende reviews. eToro, DeGiro, Bux Zero en Freedom Finance zijn allemaal brokers met een goede reputatie waar beleggers kunnen beleggen in opkomende beursgangen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders