Bored Ape

Bored Ape Yacht Club kopen

Bored Ape Yacht Club is een verzameling van 10.000 algoritmisch gegenereerde profielfoto’s van apen. Elke avatar is uniek.

Bored Ape

Koop Bored Ape NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$412.616,47
Duurste prijs ooit
$3.758.202,80
Aantal unieke tokens verkocht
8622
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$2.583.853,50
Gem. volume (per dag)
$645.963,40
Aantal wallets gekocht
9931

Populaire Bored Ape's

Bored Ape #6928

Bored Ape #6928

Bored Ape #9678

Bored Ape #9678

Bored Ape #3749

Bored Ape #3749

Bored Ape #122

Wat is de Bored Ape Yacht Club collectie?

Bored Ape Yacht Club (BAYC) is gemaakt door Yuga Labs en is een verzameling van 10.000 profielfoto’s die als NFT’s worden verkocht. De NFT’s hebben de vorm van unieke aap-avatars, die fungeren als eigendomsakte die leden kunnen gebruiken om te bewijzen dat ze de enige echte versie van de afbeelding bezitten.

In het geval van BAYC is elke avatar een andere ongeïnteresseerd uitziende aap, waarbij elke avatar willekeurig wordt gegenereerd, zodat geen twee er hetzelfde uitzien. Achter de aankoop van een van deze avatars zit een lidmaatschap van een exclusieve vereniging of maatschappelijke organisatie. 

Het idee om een club op te richten kwam ook voort uit hun visie van een ontmoetingsplaats voor verveelde miljardairs, die na ‘in te zitten’ cijfers gingen praten en memes maakten. Zo werd een virtuele moerasclub in een gelijkenis met de Everglades in Florida geboren.

De exclusiviteit van de Bored Ape Club

Dit is precies wat een “voordeel” is van het bezitten van een Bored Yacht Ape Club NFT. Eigenaars van verveelde apen, waaronder beroemdheden, worden lid en krijgen speciale privileges zoals toegang tot een exclusieve Discord-server en ‘The Bathroom’, een digitaal gebied dat fungeert als een collaboratief graffiti-bord.

Clubleden worden ook beloond met gratis NFT’s uit dezelfde stallen, die kunnen worden doorverkocht. Het is dus als een gesloten online gemeenschap van apenbezitters met speciale rechten. Je kunt ze zelfs leden noemen van een exclusieve kunstwaarderingsvereniging.

Direct een Bored Ape Yacht Club NFT kopen

Een Bored Ape Yacht Club NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Bored Ape NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Bored Ape Yacht Club koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Bored Ape NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders