Cool Cats NFT

Cool Cats NFT kopen

Cool Cats is een op Ethereum gebaseerde verzameling van 9.999 willekeurig gegenereerde NFT’s. Het project en de omliggende gemeenschap zijn sinds de lancering aanzienlijk gegroeid.

Cool Cats NFT

Koop Cool Cat NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$33.227,59
Duurste prijs ooit
$1.112.830,50
Aantal unieke tokens verkocht
8092
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$280.384,25
Gem. volume (per dag)
$28.038,43
Aantal wallets gekocht
9842

Populaire Cool Cat NFT's

Cool Cat #5055

Cool Cat #5055

Cool Cat #1490

Cool Cat #1490

Cool Cat #4278

Cool Cat #7277

Cool Cat #7277

Wat is de Cool Cats NFT collectie?

De 1e generatie bestaat uit 10.000 willekeurig samengestelde katten uit meer dan 300.000 totale opties. Elke Cool Cat heeft een uniek lichaam, hoed, gezicht en outfit die bepalen hoe “cool het is” volgens een puntensysteem.

Het project volgt het succesvolle model van CryptoPunks uit 2017. Het bevat 10.000 stukjes; allemaal geprogrammeerd om te genereren. Dit betekent dat de eigenschappen willekeurig worden toegewezen uit een reeks vooraf gemaakte componenten zoals wearables, gelaatstrekken en kleuren. Ten slotte zijn ze in headshot-formaat – perfect voor profielfoto’s op sociale media. De mogelijkheid om ze in te stellen als een coole pfp heeft geleid tot hun succes als een NFT-avatarcollectie.

De toekomst van Cool Cats

Future Cool Cat-ontwikkelingen stoppen niet alleen bij pfps op sociale media. Blijkbaar zullen ze fokmogelijkheden, maandelijkse exclusieve Cool Cat-airdrops en merchandise-weggeefacties omvatten. Niet alleen dat, er zullen ook liquiditeitspools worden geopend zodat houders Cool Cats kunnen fractioneren en inzetten. Plus, kansen om symbolische beloningen te ontvangen en toegang te krijgen tot potentiële door de gemeenschap gemaakte kattenderivaten zoals 3D-katten of kattenstrips.

Direct een Cool Cats NFT kopen

Een Cool Cats NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een Marketplace. Cool Cat NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Cool Cat koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Cool Cat NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Welke voetbal hype is er niet groot geworden? Doe mee met de NFT-voetbal collectie van Sorare

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders