Na laatste stijging van de ADA telt Cardano 6710 miljonairs

Cardano heeft haar beleggers beloond met aanzienlijke winsten dit jaar, met na de laatste ADA-prijsstijging een groeiend aantal houders die toetreden tot de felbegeerde miljonairsclub tot gevolg. 

Volgens het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsagentschap Finbold is sinds het begin van het jaar het aantal miljonair beleggers in ADA meer dan 13-voudig gestegen (of stijging van 1.2341,34%) tot 6.710 op 17 mei. 

Met behulp van gegevens van Coin Metrics, stelde het nieuwsagentschap vast dat er slechts 504 ADA-adressen waren met een waarde van ten minste $ 1 miljoen op 1 januari. Het aantal actieve ADA-adressen groeide met 417,81% tussen 1 januari en 28 april.

De waarde van ADA is sinds het begin van het jaar bijna 1.040% omhoog geschoten, van $ 0,18 naar $ 2,08 op het moment van publicatie. De cryptocurrency piekte eerder in de week dichter bij $ 2,40 en zette meerdere recordhoogtes.


ADA is hiermee in een nieuwe prijs ontdekkingsfase beland, wat betekent dat verdere opleving op korte termijn in het verschiet zou kunnen liggen. ADA heeft Dogecoin (DOGE), Tether (USDT) en XRP ingehaald tijdens de laatste rally. De cryptocurrency heeft nu een marktkapitalisatie van $66,1 miljard en ADA lijkt de huidige neerwaartse trend in de cryptomarkt te buigen. 

IOHK

Naast het hebben van een van de meest toegewijde cryptocurrency gemeenschappen in de industrie, profiteert Cardano ook van positief nieuws van Input Out Hong Kong, of IOHK. De ontwikkelingstak van het smart contract-platform legde onlangs uit dat zijn aanstaande Alonzo-upgrade geleidelijk wordt uitgerold naar het mainnet in mei en juni.

IOHK is onlangs ook een partnerschap aangegaan met de Ethiopische regering om het onderwijssysteem van de Afrikaanse natie te vernieuwen. In het kader van het partnerschap zal IOHK haar blockchain-oplossingen in het hele land inzetten, met maximaal 5 miljoen studenten die mogelijk profiteren van het programma.