NFT’s stijgen zelfs als Bitcoin prijs daalt richting $32.000

NFT’s stijgen zelfs als Bitcoin prijs daalt richting $32.000

Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView tonen aan dat de top drie performers van de afgelopen 24 uur Audius (AUDIO), Axie Infinity (AXS) en Small Love Potion (SLP) zijn. De veelzijdige use cases en toepassingen van niet-fungibele tokens blijven een bron van kracht voor de NFT-sector als geheel, voornamelijk omdat ze de deur openen voor verschillende bronnen van inkomsten via gameplay, muziek en kunstverkoop.

Audius (AUDIO)

Volgens gegevens van Cointelegraph Markets Pro zijn de vooruitzichten voor AUDIO de afgelopen dagen aan het klimmen nadat nieuwe gebruikers en populaire bands zoals Wheezer massaal naar het gedecentraliseerde muziekdeel- en streamingprotocol zijn gekomen.

VORTECS™ data van Cointelegraph Markets Pro begon een bullish vooruitzicht te detecteren voor AUDIO op 9 juli, voorafgaand aan de recente prijsstijging. De VORTECS™ Score (exclusief voor Cointelegrap), is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van datapunten waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit. De VORTECS ™ Score voor AUDIO was groen op 8 juli en klom tot een hoogtepunt van 73 op 9 juli, ongeveer 32 uur voordat de prijs met 55% steeg gedurende de volgende twee dagen.

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) is een van de sterkst presterende tokens geweest in de maand juli, omdat gebruikers uit economisch achtergestelde regio’s het op blockchain gebaseerde handels- en vechtspel omarmen vanwege de inkomensmogelijkheden die het biedt.

Volgens gegevens van Cointelegraph Markets Pro zijn de marktomstandigheden voor AXS ook al enige tijd gunstig. De VORTECS™ Score voor AXS begon donkergroen te kleuren op 7 juli en klom naar een hoogtepunt van 89 op 9 juli, ongeveer 5 uur voordat de prijs 97% steeg van $ 11,18 naar een nieuwe recordhoogte op $ 22,14 gedurende de volgende vier dagen.

Small Love Potion (SLP) 

De derde topper is Small Love Potion, een token dat deel uitmaakt van het Axie Infinity ecosysteem dat wordt gebruikt in het proces van het fokken van ‘Axies’. Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView tonen aan dat in de afgelopen 24 uur de prijs van SLP 55% is gestegen van een dieptepunt van $0,264 op 12 juli tot $0,41 op 13 juli, minder dan twee cent verwijderd van zijn all-time high van $0,419. De sterke vertoning van SLP op dinsdag was deels te danken aan de notering van het token op de FTX cryptocurrency derivatenbeurs.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders