Nieuwe trucs door DOGE geleerd want de prijs van Dogecoin ligt hoger dan een halve dollar

Dinsdag zette Dogecoin (DOGE) zijn snelle stijging voort. Toen overschreed de prijs van ’s werelds meest geliefde meme coin voor de eerste keer de grens van $ 0,50. De waarde van Dogecoin steeg dinsdag van $ 0,389421 naar $ 0,541900. Dit is een stijging van 39%, wat een nieuw record voor DOGE betekende. Dogecoin blijft waarnemers verwarren die de coin hebben aangenomen zoals de maker het bedoeld had, d.w.z. een grap.

Terwijl Doge gesteund wordt door een notering op de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptocurrency-exchange eToro en in afwachting van televisiedebuut op Saturday Night Live. Zoals te zien is aan de wonderbaarlijke stijging sinds het begin van het jaar, blijkt Dogecoin daarom een van de meest winstgevende grappen in de cryptocurrency-ruimte te zijn.

Dogecoin werd op 1 januari gewaardeerd op minder dan één cent. De munt wordt nu gewaardeerd op iets meer dan een halve dollar, iets meer dan vier maanden en 10,922% groei later. Misschien zou de snelheid van de groei van Dogecoin een waarschuwing moeten zijn voor potentiële investeerders. Omdat de prijsdaling van de coin pas half april met 50% plaatsvond.

In februari werd een vergelijkbare volatiliteit waargenomen. Toen maakte een tweet van Elon Musk in een paar uur tijd bijna 25% van de groei van Dogecoin ongedaan.