Ren lanceert met Polygon een brug voor zeven top crypto assets

Ren en Polygon hebben de handen ineengeslagen om een brug te lanceren waarmee BTC en andere activa kunnen worden overgebracht tussen Bitcoin en de Ethereum-schalingsoplossing. De lancering van de nieuwe Polygon x RenVM Bridge werd donderdag aangekondigd op Twitter door Polygon, die benadrukte dat de brug Bitcoin (BTC) en andere activa mogelijk zal maken om te worden gebruikt op het snelle en goedkope laag-twee netwerk.

De vertegenwoordigde activa van Ren’s ERC-20 zijn Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Filecoin (FIL), Terra (LUNA), Zcash (ZEC) en DigiByte (DGB) en deze kunnen nu worden gebruikt op het Polygon-netwerk. De activa kunnen worden verhandeld en gepoold op Polygon-gebaseerde gedecentraliseerde uitwisseling QuickSwap, waarbij het Ren-team ook zinspeelt op toekomstige opbrengstmogelijkheden voor de tokens op Polygon-implementaties van Curve Finance en BadgerDAO. Het team is in de nabije toekomst van plan meer bruggen te lanceren naar snel schaalbare netwerken.

RenVM en Polyglon

Sinds de lancering van de RenVM een jaar geleden, heeft Ren zich ontpopt als een toonaangevend portaal waarmee verpakte versies van Bitcoin, Bitcoin Cash, Zcash en andere layer-one activa kunnen worden verhandeld op het Ethereum mainnet. Ruwweg 246,3 miljoen dollar aan activa werd overbrugd met behulp van RenVM in de afgelopen zeven dagen en RenVM is momenteel het 30ste gedecentraliseerde financieringsprotocol met een totale waarde van 573 miljoen dollar.

Polygon is onlangs naar voren gekomen als de leidende laag-twee schaaloplossing door TVL en het op een na grootste gedecentraliseerde financiële protocol in het algemeen met ruwweg $ 10,3 miljard aan activa die momenteel op het netwerk worden gehouden. Op dinsdag werd aangekondigd dat de beroemde miljardair investeerder Mark Cuban had geïnvesteerd in Polygon.