Zuckerberg heeft zijn geiten echt ‘Max’ en ‘Bitcoin’ genoemd en Crypto Twitter ontcijfert waarom

Zuckerberg heeft zijn geiten echt ‘Max’ en ‘Bitcoin’ genoemd en Crypto Twitter ontcijfert waarom

CEO van Facebook, Mark Zuckerberg, heeft de cryptogemeenschap opgeschrikt door op sociale media aan te kondigen dat twee van zijn geiten de namen “Bitcoin” en “Max” hebben gekregen. De merkwaardige namen voor zijn huisdiergeiten kondigde Zuckerberg aan in een Facebook-post op dinsdag. Hierin stelt hij dat zijn geiten Max en Bitcoin heten.

Als reactie op de namen van de geiten is Crypto Twitter opgezweept in uitzinnige speculatie. Hierbij tweette analist LilMoonLambo naar hun 97.000 volgers dat ze twee weken hebben om zoveel mogelijk $BTC te verzamelen. Dit moeten ze doen voordat Mark Zuckerberg aankondigt dat hij en Facebook Bitcoin hebben gekocht tijdens hun jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. En de pomp zal glorieus zijn, volgens LilMoonLambo.

Anthony Pompliano, Morgan Creek Digital medeoprichter, vroeg zich af of Zuckerberg ons vertelt dat hij een Bitcoin maximalist is met de namen van zijn geiten. Ook Influencer Thinking Crypto was zeer bullish op het nieuws. Think Crypto tweette dat als men dacht dat de Elon Musk en Tesla pomp iets was, men zich dan klaar moest maken voor de Mark Zuckerberg Facebook pomp!

CEO van Compound Labs, Robert Leshner, was echter sceptisch over de opwinding van Crypto Twitter. Leshner interpreteerde de tweet als communiceren dat Zuckerberg Bitcoin Max(imalisten) zal eten voor het avondeten. Hij heeft misschien wel een punt over dat Bitcoin en Max voor het diner worden geserveerd. Jack Dorsey, Twitter CEO, onthulde in 2019 beroemd dat Zuckerberg een van zijn geiten doodde met een lasergeweer en het hem serveerde voor het diner.

Volgens omstanders stuurt de CEO van Facebook een opzettelijke boodschap naar de cryptosector met de nieuwe namen van zijn geiten. Toch is het mogelijk dat Zuckerberg gewoon plezier probeert te maken en een reactie probeert uit te lokken op sociale media, te midden van de recente stijgende populariteit van crypto-activa. Geruchten circuleerden vorige maand dat Facebook Bitcoin holdings op zijn balans zou onthullen in zijn Q1 earnings report.

Uit het rapport van 28 april bleek echter dat het bedrijf geen crypto-activa bezit.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders