CryptoKitties

CryptoKitties kopen

CryptoKitties zijn een van de eerste NFT’s die in 2017 uitkwamen en worden gezien als een game. In de game kun je digitaal katten verzamelen, maken en verhandelen.

CryptoKitties

Koop CryptoKitties 

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$120,84
Duurste prijs ooit
$2.099.957,00
Aantal unieke tokens verkocht
11057
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$354,71
Gem. volume (per dag)
$177,36
Aantal wallets gekocht
6259

Populaire CryptoKitties

Founder Cat #18

Founder Cat #18

Hotwheelz

Fluffy Lubbah

Fluffy Lubbah

Vulcat

Vulcat

Wat zijn CryptoKitties?

CryptoKitties zijn een van de eerste NFT’s die in 2017 uitkwamen en worden gezien als een game. In de game kun je digitaal katten verzamelen, maken en verhandelen. Met jouw digitale katten kun je ook een kitten krijgen, als je een mannetje en een vrouwtje bezit. Elke kat in het spel is 100% uniek en van jou als je er één koopt. De CryptoKitties NFT’s werken op het netwerk van Ethereum. In de eerste weken zorgde extreme drukte van het spel zelfs voor overbelasting op het Ethereum-Netwerk. De game is ontwikkeld door het bedrijf Axiom Zen, een designstudio in de Verenigde Staten. Dapperlabs is de bedrijfstak die verantwoordelijk is voor de game.

CryptoKitties prijs

De prijs voor een CryptoKitty is erg volatiel geweest en heeft veel prijsstijgingen en -dalingen gezien tussen 2017 en nu. In 2017 werden er bijvoorbeeld CryptoKitties verkocht voor maar liefst 23.000 dollar. Momenteel ligt de prijs van een CryptoKitty een stuk lager, zo rond de 60 dollar. In 2018 is de duurste CryptoKitty voor meer dan 1.3 millioen dollar verkocht. In 2021 zijn er meer dan 6.000 Kitties verkocht. Het is moeilijk om een accurate prijsverwachting te voorspellen omdat dit met de ene dag op de andere dag erg kan variëren. Dit heeft veel te maken met de populariteit en wat mensen er op dat moment voor willen betalen.

Direct een CryptoKitties NFT kopen

Een CryptoKitties NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. CryptoKitties NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT CryptoKitties koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een CryptoKitty NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.