CryptoPunks

CryptoPunks kopen

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

CryptoPunks

Koop CryptoPunks NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Duurste prijs ooit

[geen data]

Aantal unieke tokens verkocht

[geen data]

Handelsvolume (afg. 24 uur)

[geen data]

Gem. volume (per dag)

[geen data]

Aantal wallets gekocht

[geen data]

Populaire CryptoPunks

CryptoPunk #6322

CryptoPunk #6322

CryptoPunk #3468

CryptoPunk #1463

CryptoPunk #1463

CryptoPunk #6965

CryptoPunk #6965

Wat zijn CryptoPunks?

CryptoPunks is gemaakt door Larva Labs, een ontwikkelteam van twee personen dat aan allerlei projecten werkt, van mobiele games en hulpprogramma’s tot web infrastructuur tot digitaal ontwerp en kunst. Het team ontwikkelde een gepixelde karaktergenerator met inspiratie uit de Londense punkscene en cyberpunk films en -romans.

Ze genereerden 10.000 unieke karakters en hosten ze in 2017 op de Ethereum-blockchain. Iedereen die geïnteresseerd was, kon gratis een CryptoPunk claimen. Ze hoefden alleen de gas vergoeding te betalen om de computer energie te dekken, die aanzienlijk lager was voordat NFT’s en DeFi van de grond kwamen. Larva Labs hield 1.000 portretten voor zichzelf, maar de rest werd snel opgeëist. De enige manier om vandaag een CryptoPunk te verwerven, is door deze rechtstreeks van de eigenaar te kopen.

Verschillende soorten CryptoPunks

Sommige CryptoPunks-portretten kunnen waardevoller zijn dan andere op basis van hun attributen (of het ontbreken daarvan). Er zijn slechts negen buitenaardse wezens en 24 apen, 44 dragen een muts, 48 ​​dragen een choker, 78 hebben boktanden en 128 hebben roze wangen. Acht CryptoPunks hebben geen kenmerkende kenmerken en één (#8348) heeft zeven kenmerken.

Direct een CryptoPunks NFT kopen

Een CryptoPunks NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. CryptoPunks NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT CryptoPunks koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een CryptoPunk NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.