Binance storingen

Zelfs de grootste crypto exchanges hebben helaas wel eens te maken met een technische storting, waarbij je als gebruiker tegen problemen aan kan lopen. Wat doe je als belegger wanneer de Binance login niet meer werkt, of er een grotere Binance storing gaande is? Net zoals bij alle websites kan het gebeuren dat de Binance server problemen ondervindt. Gelukkig zijn de meeste problemen waar je als gebruiker tegen aan kunt lopen makkelijk op te lossen.

Binance uitbetaling werkt niet

Zo kan het gebeuren dat Binance ineens besluit om alle crypto uitbetalingen stop te zetten voor een kortere periode, of dat een crypto uitbetaling niet werkt om andere redenen. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt komt het wel eens voor dat je het volgende bericht ontvangt: “There was a problem processing this payment.”

Dit is geen Binance storing, vaak is het een van de volgende redenen:

 1. Transactie geweigerd:
  De kaart kan niet worden gebruikt voor dit type transactie. Neem contact op met jouw bank of probeer het opnieuw met een andere kaart.
 2. Onvoldoende middelen:
  Er is onvoldoende saldo op de kaartsaldo. Gelieve het saldo op te waarderen of een andere kaart te gebruiken.
 3. 3D Secure-systeemstoring: Er is iets mis met het beveiligingssysteem van de kaartuitgever. Probeer het later opnieuw of met een andere kaart.
 4. Transactie geweigerd door de kaartuitgever: De frauderegels van de bank (die rekening houden met verschillende factoren die niet openbaar worden gemaakt) zijn geactiveerd.
 5. Mogelijk heeft de bank de kaart van de klant tijdelijk geblokkeerd.
 • De aankoopsessie is mogelijk vergrendeld vanwege meerdere geweigerde betalingen.
 • De verkoper is gevestigd in een ander land dan dat van de bank die de kaart heeft uitgegeven.

Je kunt het volgende proberen:

 • Neem contact op met de bank en vraag om goedkeuring van de betaling.
 • Probeer het op een later tijdstip opnieuw.
 • Gebruik een alternatieve creditcard.

Problemen met Binance login

Wanneer je tegen problemen aanloopt met een Binance login is het vaak een kwestie van het verkeerde wachtwoord. Mocht je hier niet uit komen en het idee hebben dat jouw account is geblokkeerd is het het beste om contact op te nemen met de klantenservice van Binance.

Wie kan je contacteren bij een Binance storing?

Binance heeft een uitgebreide FAQ sectie waar alle voorkomende vragen en problemen van Binance stortingen tussen staan. In het geval dat je meer assistentie nodig hebt kun je dit via de live chat doen of een ticket. Over het algemeen werkt de klantenservice van Binance zeer snel, en kan je gauw een antwoord verwachten omtrent de Binance storing waar jij mee te maken hebt.

 

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Een gedachte over “Binance storingen

 • 5 november 2021 om 15:18
  Permalink

  Dear Madam, Dear Sir,

  I have tried to sent up an account, but it is not working or I am doing something wrong. Could you please e-mail me with specific instructions ?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders