ProfitFarmers Tool Review: Cryptowinsten binnen handbereik

ProfitFarmers Tool Review: Cryptowinsten binnen handbereik

Introductie:

Cryptocurrencies. Misschien ben je er dol op. Of misschien haat je ze! Hoe dan ook, het is moeilijk om de potentiële kansen te ontkennen die mogelijk worden gemaakt door het succesvol navigeren van de hoge volatiliteit van deze markt.

ProfitFarmers is een handelsinstrument dat beweert dat het je kan helpen winstgevende transacties te maken zonder alle emotionele stress, de klok rond staren naar grafieken en jarenlange handelservaring. 

Met absoluut geen commissies of kosten op je transacties, totale transparantie over hoe hun tool werkt en een 100% geld-terug-garantie als hun software ondermaats presteert, is ProfitFarmers het echt waard om er je volgende 5 tot 10 minuten tijd aan te besteden om er meer over te weten te komen.

 

Wat is ProfitFarmers, wat doet het?

Wat is ProfitFarmers:

ProfitFarmers is een op abonnementen gebaseerd handelsinstrument dat integreert met Binance, op basis van dagelijks volume ’s werelds grootste beurs voor digitale activa.

Wat doet het?

ProfitFarmers creëert handelssignalen. Dit zijn sets van instructies voor het verhandelen van enkele cryptocurrencies van entry tot exit. 

Hun software produceert deze handelssignalen door datapunten over talrijke cryptocurrency-munten te scannen. De beste handelsmogelijkheden worden vervolgens op het ProfitFarmers-dashboard geplaatst als een handelssignaal, zodat jij ze met slechts enkele klikken kunt kopiëren.

Dankzij hun integratie met Binance kan ProfitFarmers handelsorders in jouw naam plaatsen. Dit maakt het gebruik van hun handelssignalen erg tijdbesparend en gestroomlijnd, omdat je alleen maar hoeft in te voeren hoeveel je wilt investeren, en dit vervolgens te bevestigen.

Een briljante functie is de mogelijkheid om elk element van een handelssignaal aan te passen aan je individuele stijl. Dit omvat de instapprijs, doel-/uitstapprijs en stop-loss prijs.

Nadat je een handelssignaal hebt gevolgd, volgt ProfitFarmers de waarde van de munten via Binance, wachtend om een kooporder te plaatsen tegen de best mogelijke prijs.

Zodra de munten in je Binance-wallet zitten, wacht ProfitFarmers tot een van de vier mogelijke richtprijzen worden bereikt voor het plaatsen van een order om een percentage van je munten met winst te verkopen. 

Bij het instellen van je handelssignaal kun je kiezen hoeveel doelprijzen (exitprijzen) je wenst te hebben en welk percentage munten je telkens wilt verkopen. 

In het geval dat de waarde van je munt in de verkeerde richting begint te gaan, initieert ProfitFarmers een stop-loss order om al je resterende munten te verkopen en onverwachte grote verliezen te voorkomen.

Bovenop de hierboven genoemde functionaliteit, heeft ProfitFarmers ook nog een paar andere hulpmiddelen die zijn ontworpen voor meer ervaren en actieve handelaars.

 

Waaronder een Prijs actie scanner:

Een Relatieve Sterkte Index Scanner:

En het belangrijkste: een handmatige handelsterminal die rechtstreeks met Binance verbonden is.

Je kunt de handelsterminal gebruiken om elke cent winst uit je ProfitFarmers-handelssignalen te persen. Dit wordt gedaan door het toepassen van enkele snelle, low-level analyses om in te stappen en uit te stappen tegen de best mogelijke prijs.

En dat is mijn korte overzicht van wat ProfitFarmers doet! Zoals je kunt zien, gebeurt er veel achter de schermen wanneer je gewoon klikt en een signaal kopieert, maar dat is net het punt. De ProfitFarmers-software neemt de lastigere delen van het handelen op zich, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Beveiligingsfunctie: de integratie van ProfitFarmers met Binance maakt het hen ONMOGELIJK om je fondsen op elk gewenst moment op te nemen of over te dragen. Dit wordt verhinderd door het API-ontwerp. Geen enkel bedrag van je handelskapitaal gaat ooit door ProfitFarmers-software of -servers.

Hoe maakt ProfitFarmers handelen makkelijker?

Hieronder heb ik de top drie pijnpunten opgesomd die het verhandelen van cryptomunten bemoeilijken, en hoe ProfitFarmers ze oplost.

#1: Goede handelsopportuniteiten vinden

 

Onafhankelijk handelen Handelen met ProfitFarmers
Dit zou inhouden dat je dagelijks uren naar grafieken staart, en jaren van deskundigheid vergen om het goed te doen.

Na al die tijd onderzoek te hebben gedaan, kun je nog steeds geld verliezen op je transacties.

High-probability handelssignalen worden dagelijks direct op je dashboard afgeleverd.

Geschiedenis van 78% winstpercentage met een geld-terug-garantie als dit daalt onder 60%.

 

#2: Je transacties uitvoeren

 

Onafhankelijk handelen Handelen met ProfitFarmers
Handmatig handelsorders invullen, koersen de klok rond volgen, koersalarmen instellen (die hopelijk niet om 5 uur ’s ochtends afgaan)

Dit leidt al snel tot constante angst en stress, vooral wanneer je meer dan vijf trades tegelijk hebt lopen.

ProfitFarmers volgt de prijzen en plaatst voor jou automatisch handelsorders via Binance.

Je hoeft je niet voortdurend zorgen te maken over je transacties. Je kunt deze gewoon instellen en vergeten.

 

#3: De enorme hoeveelheid nodige kennis

 

Onafhankelijk handelen Handelen met ProfitFarmers
Je moet grafiekanalyse, verschillende strategieën en emotiebeheersing bestuderen.

Het verwerven van deze vaardigheden vergt jaren en vele (pijnlijke) lessen als gevolg van verliezende transacties.

De handelssignalen van ProfitFarmers stellen je in staat om de leercurve over te slaan en vanaf dag 1 de winstgevende handel in cryptocurrencies te verkennen.

ProfitFarmers heeft een bibliotheek van meer dan 30 video’s en gidsen om je snel alles te laten zien wat je moet weten over het succesvol gebruik van hun platform.

 

Welke kwalificaties heb je nodig om ProfitFarmers te gebruiken?

 

Om het meeste uit je ProfitFarmers-abonnement te halen, moet je aan volgende voorwaarden voldoen:

 

 • Je leeft niet in de Verenigde Staten

Omdat ProfitFarmers in de Europese Unie is geregistreerd, moet het Amerikaanse IP-adressen blokkeren. Een mogelijk alternatief zou het gebruik van een VPN kunnen zijn, maar doe dit op eigen risico.

 

 • Je handelskapitaal bedraagt meer dan $ 3000

ProfitFarmers kan je niet tegenhouden om lid te worden als je handelskapitaal minder dan $ 3000 bedraagt. Zij raden dit aan omdat er meer dan tien handelssignalen tegelijk kunnen zijn, en omdat handelen met minder dan $ 300 op een signaal je totale winstgevendheid zou kunnen beperken.

 

Je handelskapitaal blijft te allen tijde in je Binance-wallet, los van ProfitFarmers.

 

 • Een Binance-handelsaccount (gratis)

Je hebt een Binance-account nodig om gebruik te kunnen maken van de halfautomatische handelsfunctie van ProfitFarmers. Zonder dit account zul je handmatig moeten handelen. Binance-accounts zijn gratis aan te maken en het duurt minder dan vijf minuten om ze in te stellen.

 

Ga hier aan de slag met ProfitFarmers 

 

Hoe hebben hun handelssignalen gepresteerd?

 

ProfitFarmers splitst de prestaties van hun signalen op een tweewekelijkse en maandelijkse basis. Deze uitsplitsingen zijn voor iedereen toegankelijk via de ProfitFarmers resultatenblog, en geven handelaars waardevolle inzichten in welke muntcombinaties en -strategieën winstgevend zouden zijn geweest om te volgen.

In de afgelopen zes maanden is het percentage gewonnen signalen NOOIT onder de 70% gedoken. Dat is een statistiek waarvan ik denk dat het voor iedereen moeilijk is om die te evenaren door zelf te handelen!

Op hun resultatenblog staan ook enkele getuigenissen, waaronder zelfs video’s van bekende professionals uit hun respectievelijke sectoren.

Wat is de ProfitFarmers 100% geld-terug-garantie?

Omdat ProfitFarmers actief is in de wereld van cryptomunten, lijkt het erop dat ze zich goed bewust zijn van de talrijke valse claims, oplichting en leugens in deze sector.

In deze context is de geld-terug-garantie van ProfitFarmers een manier om hun legitimiteit en toewijding te bewijzen, en om ervoor te zorgen dat elk lid een eerlijk niveau van blootstelling aan winstgevende handelsmogelijkheden ervaart.

Dit heb ik gevonden op hun website: 

“Wij bieden je een volledige terugbetaling van 100% tijdens je eerste 30 dagen met ProfitFarmers als wij niet in staat zijn om handelssignalen te leveren die gedurende die tijd een winstpercentage van 60% of hoger behalen.

Winnende signalen worden gedefinieerd als signalen die hun eerste doel bereiken (of hoger) en daarom een bepaald niveau van winstgevende kansen bieden.”

Is ProfitFarmers veilig?

Systeembeveiliging:

Zoals eerder vermeld is ProfitFarmers geïntegreerd met Binance, waar je handelskapitaal te allen tijde blijft. Dit betekent dat je tijdens het gebruik van ProfitFarmers profiteert van dezelfde beveiliging op topniveau die wordt geboden door ’s werelds populairste cryptocurrency-beurs.

Het is ook daarom dat we ProfitFarmers geloven wanneer ze stellen dat ze geen provisies of vergoedingen op transacties in rekening brengen op transacties. Je handelskapitaal is namelijk op geen enkel moment in hun handen.

Biedt ProfitFarmers klantenondersteuning?

De ProfitFarmers Academie: dit is een verzameling van meer dan 30 video’s en gidsen die zijn ontworpen om iedereen te onderwijzen over de basisprincipes van handelen en hoe je het meeste uit hun platform kunt halen. 

Ik heb nog nooit een ander handelsinstrument gezien dat zo veel moeite doet om zulke kwalitatieve inhoud te bieden. Misschien nog ongelooflijker is het feit dat de ProfitFarmers Academy voor iedereen beschikbaar is, en dat je dus geen abonnement nodig hebt om er toegang tot te krijgen! 

Wil je dit met eigen ogen zien? Klik op onderstaande link om te zien waartoe ProfitFarmers in staat is.

Krijg hier GRATIS toegang tot de ProfitFarmers Academy

Naast de ProfitFarmers Academy bieden ze ook chat-ondersteuning.

Hoewel ze niet altijd onmiddellijk antwoorden, neemt ProfitFarmers gewoonlijk binnen een uur of twee contact met je op. Leden kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam van ProfitFarmers door een ticket in te dienen vanuit hun kennisbank of door hen rechtstreeks een e-mail te sturen.

Wat is er goed en wat is er minder goed aan ProfitFarmers?

Wat er goed is:

 • Geen behoefte om uren naar handelsopportuniteiten te zoeken. De handelssignalen geven je onmiddellijk potentieel winstgevende kansen.
 • Geen noodzaak om voortdurend gestrest te zijn door handmatig te handelen. Dankzij de integratie van ProfitFarmers met Binance hoef je geen slaaf meer te zijn van je transacties.
 • Je winst is 100% van jou. ProfitFarmers ontwierp hun platform op zulk een manier dat ze nooit iets van jouw transacties kunnen afsnoepen. 
 • Goed presterende handelssignalen (gegarandeerd!). ProfitFarmers is zo zeker van de nauwkeurigheid van hun signalen dat ze je een geld-terug-garantie bieden!
 • Alle beschikbare ondersteuning en begeleiding. Ik ben nog nooit een ander platform tegengekomen dat dezelfde ondersteuningskwaliteit EN -kwantiteit biedt als ProfitFarmers.

Wat er niet zo goed is:

 

 • Dit is GEEN instrument om van de ene op de andere dag miljonair te worden. Je kunt best af en toe je lopende transacties controleren. Jouw geld is tenslotte jouw verantwoordelijkheid. Dit kan ook betekenen dat je handmatig handelsorders vroegtijdig moet annuleren wanneer de experts van ProfitFarmers niet zeker zijn van de bewegingen van een bepaald signaal. Als dit het geval zou zijn, krijg je van hen een melding.
 • Je zult problemen ondervinden als je minder dan $ 3000 hebt om mee te handelen. Soms kunnen er meer dan tien lopende transacties tegelijk zijn, en als je minder dan $ 3000 hebt om mee te handelen, kan dit je winstgevendheid ernstig beperken.
 • ProfitFarmers houdt je persoonlijke winsten en verliezen niet bij. Hoewel je je winsten en verliezen makkelijk kunt bijhouden met een van de vele beschikbare online hulpmiddelen, zou het geweldig zijn als ProfitFarmers deze optie in de nabije toekomst aan het platform zou toevoegen.
 • Geen mobiele app voor iOS en Android beschikbaar. Hoewel je op Android en iOS nog steeds toegang hebt tot het ProfitFarmers-platform via een mobiele browser, zou het leuk zijn als er voor beide besturingssystemen een speciale app zou zijn.

Conclusie:

Ongeacht of je al in cryptocurrencies handelt of niet, is dit een tool die je door de volatiliteit van de markt zal loodsen en je vanaf dag 1 winstgevende handelsmogelijkheden zal bieden.

ProfitFarmers biedt antwoorden op enkele van de grootste problemen met betrekking tot het verhandelen van cryptomunten.

Van hun signalen en halfautomatische handelsmogelijkheden tot de ProfitFarmers-academie en de geld-terug-garantie … ProfitFarmers is een tool die bijzonder interessant kan zijn voor iedereen die interesse heeft om met cryptomunten winst te genereren. 

Ontdek ProfitFarmers en ga vandaag nog met handelsinstrument aan de slag!

Ga naar ProfitFarmers
Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tijdelijk 1000 euro gratis trading fees bij onze favo exchange...

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders