CyberKongz

CyberKongz kopen

Op 3 maart 2021 kwamen 1000 unieke en willekeurig gegenereerde CyberKongz tevoorschijn uit de turbulente NFT-jungle.

CyberKongz

Koop CyberKongz NFT’s

Opensea is de grootste en meest bekende marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen en verkopen.

NFT's verkocht (afg. 7 dgn)

[geen data]

Handelsvolume (afg. 7 dgn)

[geen data]

Gemiddelde prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

10e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Mediane prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

90e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Populaire CyberKongz

CuberKong #1059

CuberKong #1059

CyberKong #3847

CyberKong #3847

Dr COVID #2019

Dr COVID #2019

CyberKong #3868

CyberKong #3868

Wat zijn CyberKongz?

Het project gaf elke Genesis CyberKong #1 – #1000 de mogelijkheid om passief 10$ BANANA per dag te genereren. Dit is het native utility-token van het CyberKongz-ecosysteem. NFT Houders kunnen ze gebruiken voor verschillende activiteiten zoals naamgeving, betaling en het fokken van baby’s.

Vanwege het lage aanbod van slechts 1000 Genesis NFT’s was de gemeenschapsbasis ook klein. Om dit aan te pakken, introduceerde het project het concept van fokken. Kortom, een combinatie van 2 genesis Kongz, plus een gezonde donatie van 600 bananen, produceert een enkele Baby Kong. Met een totale voorraad van 4000 zijn er tot nu toe 1.622 Baby Kongz in het leven geroepen.

Nu heeft het project zijn ogen gericht op de verhuizing naar de Metaverse. Het team koopt een enorm perceel van 24×24 bij Sandbox en noemt het ‘Kongz Jungle’. Nu is het tijd om de Grand Apes te ontmoeten die rond dit dynamische perceel zullen zwerven.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. De CyberKongz NFT’s koop je bij Opensea. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT CyberKongz koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een CyberKong NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Opensea platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.