Doodles

Doodles kopen

Het Profile Picture Project bevat 10.000 Doodle NFT’s. Deze Doodles zijn compleet uniek en gemaakt door een team die al aan andere grote NFT projecten heeft gewerkt.

Doodles

Koop Doodles NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$84.540,25
Duurste prijs ooit
$1.443.602,00
Aantal unieke tokens verkocht
7833
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$955.671,06
Gem. volume (per dag)
$53.092,84
Aantal wallets gekocht
10491

Populaire Doodles

Doodle #7573

Doodle #7573

Doodle #6001

Doodle #9430

Doodle #9430

Doodle #7339

Doodle #7339

Wat zijn Doodles?

In de kern is Doodles een kunstproject zonder gek nut dat wordt toegeschreven aan de NFT’s. De Doodles zijn er in een vrolijke reeks kleuren, eigenschappen en maten. Zoals een NFT-houder het uitdrukt, bevat het prachtige kunst gemaakt van eenvoudige lijnen. Bovendien bestaat elk uit meer dan honderd opwindende eigenschappen van gezichten, haar, hoeden, lichaam en achtergronden. De eenvoud en heldere achtergronden geven eigenlijk een grote Cool Cats-sfeer af. Geen wonder, de Cool Cats Community was een van de eersten die meedeed aan het project.

Op het moment van schrijven heeft het project ongeveer 47.000 volgers op Twitter en 11.000 leden op Discord. De belangrijkste kracht die het project het momentum heeft gegeven dat het nodig heeft, is het ‘superteam’ van individuen erachter. De personen die als Doodles-oprichters worden vermeld, zijn al geruime tijd in de NFT-ruimte en hebben aan grote projecten gewerkt.

Evan Keast alias Tulip in de NFT Community heeft samengewerkt met NFT-marktleider Dapper Labs en OG Collectible CryptoKitties. Bovendien is de kunstenaar en creatieve kracht achter het project de in Canada wonende kunstenaar, illustrator, ontwerper-animator en muralist Scott Martin, ook bekend als Burnt Toast.

Direct een Doodles NFT kopen

Een Doodles NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Doodle NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Doodle koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Doodle NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo