FLUF world

FLUF World kopen

FLUF World is de thuisbasis van 10.000 unieke 3D-geanimeerde konijnen die als NFT’s op de blockchain leven. Er is maar één ding waar FLUF’s meer van houden dan wortelen, en dat zijn dope beats!

FLUF world

Koop FLUF World NFT’s

Opensea is de grootste en meest bekende marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen en verkopen.

NFT's verkocht (afg. 7 dgn)

[geen data]

Handelsvolume (afg. 7 dgn)

[geen data]

Gemiddelde prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

10e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Mediane prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

90e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Populaire FLUF's

FLUF #3948
fluf 1539
FLUF #1539
nft fluf world
FLUF #567
nft fluf
FLUF #7262

Wat is de FLUF World collectie?

FLUF World is een platform dat werkt met 10.000 “3D-geanimeerde konijnen”, weergegeven als NFT’s. Het is ook belangrijk op te merken dat het Non-Fungible Labs-team het project ondersteunt. Er zijn ook enkele essentiële details over, terwijl je eigenaar blijft van alle commerciële rechten:

Ten eerste zijn FLUF’s uniek door een minimum van drie graden van scheiding, aangezien ze zijn gemaakt op basis van 270 attributen die 14 categorieën omvatten. Ten tweede worden FLUF’s uitgegeven in de ERC-721 NFT-standaard. Maar je hoeft het niet alleen in tokenvorm te bewaren. Je kunt het ook downloaden als een MP4-, GIF- of PNG-bestand. Ten slotte kunnen FLUF’s het ticket van de houder leveren aan een ecosysteem van exclusieve inhoud.

Je kunt de FLUF’s zelf animeren en er leuke dingen mee doen. Hierdoor zijn de mogelijkheden met deze NFT collectie eindeloos. Ze worden het meeste gebruikt om te dansen op verschillende soorten muziek.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. FLUF World NFT’s koop je bij Opensea. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT FLUF World koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een FLUF World NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Opensea platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.