GalacticApes

Galactic Apes kopen

De NFT-collectie Galactic Apes heeft 9.999 unieke apen. Met deze apen kan je een bemanning samenstellen waarmee je NFT’s en andere belongingen kunt winnen.

GalacticApes

Koop Galactic Ape NFT’s

Opensea is de grootste en meest bekende marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen en verkopen.

NFT's verkocht (afg. 7 dgn)

[geen data]

Handelsvolume (afg. 7 dgn)

[geen data]

Gemiddelde prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

10e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Mediane prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

90e percentiel prijs (afg. 7 dgn)

[geen data]

Populaire Galactic Ape's

GalacticApe #6932

Galactic Ape #6932

Galactic Ape #7009

Galactic Ape #3226

GalacticApe #2391

Galactic Ape #2391

Alles over de NFT: Galactic Apes

De collectie van 9.999 daagt NFT-houders uit om: “Je bemanningen voor te bereiden, je schepen samen te stellen en het universum terug te winnen voor de glorie van de apen.” Het eerste hulpprogramma is om missies te voltooien – gamification-mechanismen voor de Galactische Apen. NFT-houders kunnen samen met hun bemanning(en) missies voltooien die andere NFT’s en beloningen opleveren. Er zullen nieuwe collecties zijn, nieuwe artiesten en je crew(s) zullen de sleutel tot dit alles zijn.

De gemeenschap vernietigde de 9.999 Galactische Apen in 7 minuten. In slechts 48 uur bracht de collectie 5400 totale verhandelbare volumes op, ofwel ongeveer $ 16 miljoen. Ondertussen was de startprijs slechts 0,08 ETH, maar de bodemprijs is gegroeid tot 16,99 ETH of bijna $ 50.000. Wat het succes van deze drop nog indrukwekkender maakt, is dat het project besloot om een stealth-lancering te hebben, geen Twitter- of Social Media-promotie en een gesloten Discord-kanaal met slechts 700 leden.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Galactic Ape NFT’s koop je bij Opensea. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Galactic Ape koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Galactic Ape NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Opensea platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Je eerste NFT kopen? Veel Nederlanders kopen eerst NFT munten bij Bitvavo om vervolgens een NFT te kopen

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders