GalacticApes

Galactic Apes kopen

De NFT-collectie Galactic Apes heeft 9.999 unieke apen. Met deze apen kan je een bemanning samenstellen waarmee je NFT’s en andere belongingen kunt winnen.

GalacticApes

Koop Galactic Ape NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$326,53
Duurste prijs ooit
$69.551,91
Aantal unieke tokens verkocht
8517
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$1.369,48
Gem. volume (per dag)
$273,90
Aantal wallets gekocht
7844

Populaire Galactic Ape's

GalacticApe #6932

Galactic Ape #6932

Galactic Ape #7009

Galactic Ape #3226

GalacticApe #2391

Galactic Ape #2391

Alles over de NFT: Galactic Apes

De collectie van 9.999 daagt NFT-houders uit om: “Je bemanningen voor te bereiden, je schepen samen te stellen en het universum terug te winnen voor de glorie van de apen.” Het eerste hulpprogramma is om missies te voltooien – gamification-mechanismen voor de Galactische Apen. NFT-houders kunnen samen met hun bemanning(en) missies voltooien die andere NFT’s en beloningen opleveren. Er zullen nieuwe collecties zijn, nieuwe artiesten en je crew(s) zullen de sleutel tot dit alles zijn.

De gemeenschap vernietigde de 9.999 Galactische Apen in 7 minuten. In slechts 48 uur bracht de collectie 5400 totale verhandelbare volumes op, ofwel ongeveer $ 16 miljoen. Ondertussen was de startprijs slechts 0,08 ETH, maar de bodemprijs is gegroeid tot 16,99 ETH of bijna $ 50.000. Wat het succes van deze drop nog indrukwekkender maakt, is dat het project besloot om een stealth-lancering te hebben, geen Twitter- of Social Media-promotie en een gesloten Discord-kanaal met slechts 700 leden.

Direct een Galactic Apes NFT kopen

Een Galactic Apes NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Galactic Ape NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Galactic Ape koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Galactic Ape NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Welke voetbal hype is er niet groot geworden? Doe mee met de NFT-voetbal collectie van Sorare

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders