Brand New Day en De Hypotheker gaan samenwerking aan

Alle vestigingen van De Hypotheker kunnen hun klanten vanaf nu ook de overlijdensrisicoverzekering van Brand New Day adviseren. De verzekering van Brand New Day kent niet alleen een zeer lage premie, maar ook een snelle, online afhandeling. Als er geen medische keuring nodig is, ontvangt de klant van De Hypotheker de polisbladen binnen een uur in zijn of haar e-mail. Brand New Day en De Hypotheker hebben het voornemen de samenwerking verder uit te breiden met andere producten.

Paul van der Meijs, directievoorzitter De Hypotheker: “Als grootste hypotheekadviseur van Nederland geven wij niet alleen kwalitatief hoogwaardig en volstrekt onafhankelijk advies, wij ontzorgen onze klanten ook volledig bij het bemiddelen in de producten die uit dat advies voortvloeien. Zowel voor hypotheken als de bijbehorende verzekeringen. Met het oog daarop willen wij een zo volledig mogelijk assortiment van hoogwaardige producten aanbieden. De producten van Brand New Day horen daar zeker bij.”

Bart Graafland, directeur Intermediair Brand New Day: “De Hypotheker is servicegericht en biedt inhoudelijk hoogstaand advies. Wij zijn dus enthousiast dat wij ons intermediaire netwerk met deze landelijk opererende keten kunnen uitbreiden. Wij gaan samen onderzoeken of wij onze samenwerking in de toekomst met meerdere producten kunnen uitbreiden. ”
Kenmerken overlijdensrisicoverzekering Brand New Day:

• Zeer lage premie
• Eenvoudig online acceptatieproces
• Premie kan na afsluiten niet meer verhoogd worden
• Zonder medische keuring of aanvullende medische vragen binnen een uur afgesloten
• Per maand opzegbaar

Over Brand New Day
We hebben Brand New Day opgericht om een alternatief te bieden voor de grote verzekeraars. Want die kunnen wel wat concurrentie gebruiken om lekker fris te blijven. Wij vinden dat het anders moet in verzekeringsland: ongekend lage kosten en gewoon on-Nederlands hard rennen voor je klant. Dat is onze filosofie. En wij geloven heilig dat die filosofie werkt. Stérker nog, dat hebben we al een keer bewezen. In 2000 hebben we BinckBank opgericht. Die ging met dezelfde filosofie het gevecht aan met de Grootbanken. En nu is Binck marktleider. We zijn geen charitatieve instelling: ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net als de bakker op de hoek. Calvinistisch in kosten, Bourgondisch in service. Dat is ons DNA. En daarmee maken wij het verschil.

Brand New Day (geboortejaar 2010) is een levensverzekeraar en een beleggingsinstelling. We richten ons op vermogensopbouw: aanvullend pensioen, collectief pensioen, vrij beleggen, vermogensbeheer. Daarnaast kun je bij ons een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Wij zijn zelfstandig. We hebben Brand New Day zelf opgericht en zijn dus geen onderdeel van een andere grote verzekeraar of bank.

Over De Hypotheker
De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviesketen van Nederland. De franchiseketen heeft zo’n 160 vestigingen, verspreid door het hele land. De circa 1.100 medewerkers van De Hypotheker zorgen er dagelijks voor dat de consument een advies krijgt dat is toegesneden op de persoonlijke financiële situatie. De Hypotheker werkt samen met de belangrijkste banken, verzekeraars en spaar- en beleggingsinstellingen in Nederland. Via de uitgebreide website www.hypotheker.nl hebben consumenten de mogelijkheid om zich te oriënteren en een eerste advies in te winnen. Als enige intermediair biedt De Hypotheker haar hypotheekadviseurs theoretische kennis en adviesvaardigheden die zijn voorzien van een hbo-certificaat. De Hypotheker bestaat ruim 25 jaar en heeft in deze periode meer dan 500.000 klanten aan een passende hypotheek geholpen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo