Paris Hilton is een NFT-adviseur, NFT-game haalt $ 3 miljoen op, veel wow voor NFT’s Doge, mooi nieuws

De medeoprichter en ingenieur van Dogecoin (DOGE), Billy Markus, is de nonfungible token (NFT)-markt betreden. Hij verkocht in 2015 namelijk ook zijn DOGE-voorraad voor het gelijkwaardige van een gebruikte Honda Civic. Markus onthulde op 9 juni de lancering van op Doge gebaseerde NFT’s genaamd “Capped Dogecoin”. Hij beschreef deze als veel kapitaal, erge deflatie, veel tokenomics en veel beschikbaar.

De NFT’s beelden allemaal een draaiende gouden munt uit, met een afbeelding van de iconische Shiba Inu in een baseballpet van Dogecoin. Los hiervan zijn de NFT’s opgesplitst in drie niveaus waarbij de bovenste tweeledige NFT’s meer details hebben, zoals een gekleurde dop, een achtergrond in de ruimte of een glanslak op de munt. Tier-one kan worden gekocht op Rarible voor 0,081 Wrapped Ether (wETH) ter waarde van $ 208,52 tegen huidige prijzen en is een open editie van 420 exemplaren.

Op Rarible had Tier-two drie exemplaren die werden verkocht voor 0,8 Ether (ETH) elk met een waarde van ongeveer $ 2.063. Echter, het is al uitverkocht. Eerder vandaag werd Tier-three voor 1,5 ETH ter waarde van $ 3.866 op Foundation werd verkocht en bestond uit een een-op-een. Hierbij kocht Foundation-gebruiker “swaggmire” de rechten op de NFT. “swaggmire” zette, interessant genoeg, de NFT opnieuw op de lijst voor 420,69 ETH met een waarde van ongeveer $ 1 miljoen.

Het leek echter een grap te zijn, omdat ze de prijs onmiddellijk veranderden in 6 ETH met een waarde van ongeveer $ 15.500.

NFT-adviseur Paris Hilton

Miljardair en zelfbenoemde ‘baas-meisje’, Paris Hilton, versterkt haar positie met NFT’s. Terwijl andere beroemdheden, na een afkoeling van de prijzen op de markt, sindsdien de NFT-ruimte hebben verlaten. Paris Hilton heeft zich bij het team van Origin aangesloten als investeerder en adviseur, volgens een Medium-blogpost van 8 juni van het bedrijf. Origin vraagt haar hierbij om expertise te bieden over hoe tegemoet te komen aan de hogere regionen van de samenleving.

In de blogpost staat dat als investeerder en adviseur, Paris strategisch advies zal geven over hoe het meest effectief waarde kan worden geleverd met NFT’s voor topmakers. Hieronder vallen de beroemdheden, influencers en merken. Origin is een op Ethereum gebaseerd protocol dat kopers en verkopers helpt transacties uit te voeren in een gedecentraliseerde omgeving.

Het project wil “NFT’s en DeFi naar de massa brengen”, volgens de website van het bedrijf. Dit willen zij bereiken door gebruikers in staat te stellen NFT-verkopen op hun eigen domeinen te hosten. Daarnaast ook door rendement te bieden samen met zijn governance-token en OUSD stablecoin.

Mobile NTF-spel, Guild of Guardians

Guild of Guardians is de titel van een nieuw mobiel NFT-spel dat de eerste golf van zijn “Founder’s NFT-verkoop” heeft voltooid. Volgens een aankondiging gedeeld met Cointelegraph, is er zo $ 3 miljoen aan verkopen opgehaald. Een verzameling bruikbare en “speelbare” NFT’s die in het spel zullen worden geïntroduceerd, werden verkocht. De prijzen varieerden van $ 200 tot $ 100.000.

Yield Guide Games, het in de Filippijnen gevestigde crypto-gaming collectief, kocht een van de 10 “mythic guild” NFT’s ter waarde van $ 100.000. Maximaal 50 spelers kunnen het spel betreden met de mythische gilde NFT en de gilde-eigenaar krijgt een korting van 10% op de inkomsten uit het maken van gilden in het spel. Derek Lau, Game lead voor Guild of Guardians, zegt dat de reactie van de gemeenschap ongelooflijk was.

Hij gaf verder aan dat meer dan 50% van alle verkopen via verwijzingen kwam. Dit geeft aan dat de community met elkaar deelde, en dat er een echt ‘delen-om-te-verdienen’-aspect is, volgens Lau. Het model van, spelen om te verdienen, wordt door het spel gevolgd. Lau benadrukte echter ook het belang van het ontwikkelen van een spel dat leuk is om te spelen en niet alleen om de financiele beloningen.

Lau zei dat in plaats van ‘play-to-earn’, zij het idee van ‘play-and-earn’ willen bijbrengen. Zo willen zij ervoor zorgen dat spelers niet alleen spelen om alleen geld te verdienen, maar ook voor de lol en geweldige gameplay, volgens de Game lead voor Guild of Guardians.