JUNGLE FREAKS

JUNGLE FREAKS kopen

De JUNGLE FREAKS NFT’s zijn een verzameling van 10.000 zombies die vechten tegen genetisch gemodificeerde gorilla’s in 2077, direct na de apocalyps.

JUNGLE FREAKS

Koop JUNGLE FREAKS

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$1.296,83
Duurste prijs ooit
$83.462,29
Aantal unieke tokens verkocht
8710
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$886,79
Gem. volume (per dag)
$886,79
Aantal wallets gekocht
9549

Populaire JUNGLE FREAKS

Jungle Freak #94

Jungle Freak #94

Jungle Freak #1169

Jungle Freak #4532

Jungle Freak #4532

Jungle Freak #97

Jungle Freak #97

Wat is de JUNGLE FREAKS collectie?

De JUNGLE FREAKS-collectie bestaat uit een verzameling handgetekende afbeeldingen gemaakt door Trosley, een beroemde cartoonist voor het tijdschrift Hustler. Hustler was een pornografisch tijdschrift dat ook satirische inhoud bevatte die veel controverse veroorzaakte sinds het voor het eerst werd gepubliceerd in 1974. De oprichter van het tijdschrift, Larry Flynt, stierf in februari op 78-jarige leeftijd.

Het concept van de JUNGLE FREAKS-collectie is dat zombies de wereld hebben overgenomen in het jaar 2077 en dat ze militaire uitrusting in beslag hebben genomen. De zombies zijn in een strijd tegen een gorilla regime, aangezien de gorilla’s in de toekomst genetisch gemuteerd zijn. De cartoons op basis van het concept zijn authentiek getekend door Trosley. Momenteel zijn er 10.000 NFT’s beschikbaar op OpenSea. Trosley’s zoon, George Trosley III, beheert het kunstwerk en beheert het proces van hoe de kunst wordt geslagen.

Trosley hand tekent de kunstwerken in zijn persoonlijke studio. Hij gebruikt geen computer-gegenereerde technologie of kunstmatige intelligentie. Nadat een stuk is voltooid, maakt zijn zoon de NFT klaar om te worden geslagen en te koop aangeboden op OpenSea. De eerste collectie werd voor het eerst uitgebracht in oktober en was in minder dan vijf minuten uitverkocht.

Direct een Jungle Freaks NFT kopen

Een Jungle Freaks NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Een JUNGLE FREAK NFT koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. Een JUNGLE FREAK NFT koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een JUNGLE FREAK NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders