Kaiju Kingz

Kaiju Kingz kopen

Kaiju Kingz is een 3.333 Profile Picture Project met een interessant hulpprogramma en tokenomics toegeschreven aan de NFT’s. Kortom, het project kent de $RWASTE-tokens toe aan de NFT-houders.

Kaiju Kingz

Koop KaijuKingz 

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$173.334,86
Duurste prijs ooit
$894.821,44
Aantal unieke tokens verkocht
3758
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$212.112,45
Gem. volume (per dag)
$11.163,81
Aantal wallets gekocht
4910

Populaire KaijuKingz

KaijuKing #1218

KaijuKing #2418

KaijuKing #3352

KaijuKing #3352

KaijuKing #3343

Wat zijn Kaiju Kingz?

De Kaiju Kingz IP is onderverdeeld in twee categorieën pixelbeesten: Genesis Kaijuz en de Baby Kaijuz. Het project bracht in eerste instantie de 3.333 Genesis Kaijuz uit. Net als de originele Kingz zijn zij de enigen die 5 $RWASTE per dag kunnen genereren. Deze tokens zijn cruciaal omdat ze kunnen worden gebruikt om een Kaiju een naam te geven, over hen te schrijven of zelfs een Baby Kaiju te creëren door het DNA van twee Genesis Kaijuz te fuseren. Kaijuz staat groter dan het leven in een vierkant van 69 × 69 pixels en heeft een breed scala aan eigenschappen, typen en verschillende esthetiek.

Ondertussen heeft de Baby Kaijuz een vaste voorraad van 6.666 NFT’s en een niet nader genoemd hulpprogramma. Het project is het geesteskind van CyberKongz-houder en gemeenschapslid, OhDots onder zijn nieuw opgerichte bedrijf: Augminted Labs. De website toont ook de rest van het team met de juiste links naar hun respectievelijke Twitter-account. Dit is een goede zet omdat volledige transparantie het risico op het trekken van een tapijt vermindert.

Direct een Kaiju Kingz NFT kopen

Een Kaiju Kingz NFT kun je open op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. KaijuKingz NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT KaijuKingz koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een KaijuKing NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo