Ellipse 15

MekaVerse kopen

De NFT-collectie MekaVerse heeft 8.888 unieke Meka’s. Deze NFT-collectie haalt zijn inspiratie uit de Japanse Mecha-universums. Elke Meka is 100% uniek.

Ellipse 15

Koop MekaVerse NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$1.821,29
Duurste prijs ooit
$1.738.797,80
Aantal unieke tokens verkocht
6285
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$19.412,29
Gem. volume (per dag)
$1.386,59
Aantal wallets gekocht
6364

Populaire Meka's

Meka #4639

Meka #4639

Meka #1929

Meka #1929

Meka #8865

Meka #852

Meka #852

Wat is de MekaVerse collectie?

Op het eerste gezicht lijkt MekaVerse misschien de zoveelste NFT-collectie die zich richt op de visuele aantrekkingskracht in plaats van op het nut ervan. Dit is echter niet de gemiddelde PfP- of NFT-avatarverzameling, hoewel de Meka’s ongetwijfeld als zodanig zouden kunnen dienen. In plaats daarvan is MekaVerse een verzameling van 8.888 generatieve Meka’s die elementen uit de Japanse Mecha-universums trekken.

De kunststijl van deze collectie verschilt van de meeste collecties die op OpenSea of ​​andere marktplaatsen worden gelanceerd. Origineel artwork is cruciaal voor het maken van een aantrekkelijke NFT-collectie, hoewel er nog geen pogingen zijn gedaan om Japanse Mecha-geïnspireerde robots te maken. Bovendien geeft het team prioriteit aan uniciteit om kwaliteit boven kwantiteit te benadrukken.

De toekomst van MekaVerse

Het creëren van 8.888 generatief unieke Meka’s is slechts de eerste stap. Het MekaVerse-team ziet een toekomst voor zich door middel van zijn roadmap om de MekaVerse uit te breiden en naar de echte wereld te brengen. Uiteindelijk komt er door samenwerking met andere franchises en projecten een Meka Multiverse. Andere ideeën op de roadmap zijn korte films, fysieke en digitale verkenning en evenementen. Het is een ambitieus actieplan, maar een gedurfde aanpak is vereist om een ​​blijvende impact te hebben op de NFT-industrie.

Direct een MekaVerse NFT kopen

Een MekaVerse NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Een MekaVerse NFT koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT MekaVerse koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een MekaVerse NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo